Samsung GALAXY Note 3, telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014

Samsung Electronics Co., Ltd., partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, a anunțat o colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional, devenind partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. Colaborarea este parte a inițiativei „Samsung Smart Olympic Games” ce își propune să le ofere utilizatorilor, pe întreaga perioadă a Jocurilor Olimpice de Iarnă, cea mai complexă experiență wireless la Olimpiadele de până acum.
Scopul parteneriatului dintre Samsung și Comitetul Olimpic internațional este de a integra stilul de viață digital și wireless în spiritul Jocurilor Olimpice de la Soci 2014, cu ajutorul celor mai noi smartphone-uri și tehnologii Samsung, cu aplicațiile mobile personalizate și cu demonstrații interactive ale sporturilor Olimpice de Iarnă, atât pentru sportivi și oficialii competiției, cât și pentru fanii din întreaga lume.
Mai mult, pentru a face această experiență și mai dinamică, noul dispozitiv Samsung GALAXY Note 3 a fost numit telefonul oficial a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. GALAXY Note 3 este cel mai recent dispozitiv din linia de produse Note și oferă un ecran mai mare pentru cea mai bună experiență de vizualizare și pentru o mai mare ușurință de multitasking. Mai mult, noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe și simplifică viața de zi cu zi a utilizatorilor, făcând-o mai ușoară și mai rapidă.
Samsung GALAXY Note 3 va fi oferit tuturor sportivilor de la Soci 2014
Comitetul Olimpic Internațional va oferi telefonul oficial Samsung GALAXY Note 3 tuturor sportivilor de la Soci 2014 pentru a se bucura, a capta și împărtăși experiența lor de la Jocurile Olimpice într-o manieră smart, prin intermediul tehnologiei inovatoare. Această colaborare marchează un moment important în istoria de 15 ani a Samsung ca Partener Mondial al Jocurilor Olimpice.
De asemenea, pentru a eficientiza comunicațiile în cadrul competiției, Samsung a îmbunătățit aplicația Works Olimpics Wireless (WOW), ce va oferi date actualizate de la competițiile sportive. În calitate de partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, Samsung a creat în mod special aplicația WOW pentru participanții la Jocurile Olimpice, inclusiv pentru reprezentanții oficiali, personalul și oficialii din cadrul Comitetului Olimpic Internațional, Comitetelor Olimpice Naționale și de organizare, începând cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.
Pentru utilizatorii din întreaga lume, aplicația Public WOW va transforma dispozitivele Android în stații mobile de sport cu acces instantaneu la Soci 2014. Este a doua oară când aplicația Public WOW este disponibilă la nivel mondial, după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, 2010. Aplicația Public WOW le oferă fanilor sportului acces gratuit și în timp real la știrile de la competiții, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numărul de medalii și statistici ale jocurilor.
„Samsung crede că spiritul olimpic poate motiva oamenii, astfel că inițiativa Samsung Smart Olympic Games va inspira prin intermediul unei conexiuni semnificative și directe cu sportivii, prin tehnologii inovatoare și experiențe interesante, interactive,” a declarat YoungHee Lee, Executive Vice President, Mobile Marketing la Samsung Electronics. „Tehnologiile noastre oferă tuturor posibilitatea de a experimenta atmosfera și bucuria Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014, indiferent unde se află în lume.”
„În colaborarea cu Samsung vedem o oportunitate extraordinară de a integra în Jocurile Olimpice o parte semnificativă a stilului de viață digital de astăzi și de a dezvolta experiențe noi și incitante,” a declarat Timo Lumme, Managing Director, CIO TMS. „Proiectul desfășurat cu Samsung nu va crea doar eficiență în derularea activităților de zi cu zi a Jocurilor, ci va încuraja și publicul să facă conexiuni personale și să fie inspirați de spiritul olimpic.”
Samsung creează cea mai mare Echipă GALAXY de Olimpici
Samsung a anunțat formarea celei mai mari Echipe GALAXY de Olimpici care va reprezenta spiritul olimpic de la Soci 2014. Echipa va include mai mult de 80 de sportivi din 20 de țări, printre care:
– Armin Zoeggeler: De origine italiană, Armin este concurent la sanie și ar putea deveni primul olimpic de iarnă care va câștiga șase medalii la o singură competiție;
– Gregor Schlierenzauer: Săritor cu schiurile din Austria și campion olimpic la Jocurile Olimpice de Iarnă din Vancouver 2010;
– Evan Strong: Snowboarder paralimpic din SUA, clasat pe locul 1 în lume. Evan se află pe lista celor care trebuie urmăriți a Comitetului Internațional Paralimpic la Soci 2014.
„Sunt mândru de colaborarea cu Samsung, pentru că este un brand care inspiră și le oferă utilizatorilor modalități de a-și îmbunătăți viața de zi cu zi”, a spus Zoeggeler. „Sunt entuziasmat să împărtășesc experiența mea de la Soci pe noul meu GALAXY Note 3. Am o mulțime de prieteni care așteaptă să vadă Jocurile Olimpice prin ochii mei.”
Proiectul Samsung va fi susținut și de sportivii de talie mondială Evgeny Malkin (star hockey și membru al echipei Samsung GALAXY Rusia) și Maria Sharapova (campioană la tenis, medaliată olimpic și ambasador Samsung la Jocurile Olimpice de Iarnă din 2014 de la Soci).
Până la desfășurarea Jocurilor Olimpice, publicul din Rusia poate intra în atmosfera jocurilor olimpice și poate experimenta sporturile de iarnă prin intermediul dispozitivelor Samsung și al tehnologiei interactive din cadrul Zonelor Interactive de Sport găzduite de caravana Samsung GALAXY Studio-on-the-Go, aflată în turneu în 15 orașe din Rusia.
Platformele care fac parte din caravana GALAXY Studio-On-The-Go se vor reuni la Soci pentru a forma un Studio Samsung GALAXY în Parcul Olimpic, oferind demo-uri interactive care pun utilizatorul în mijlocul unor simulări de sporturi olimpice, folosindu-se de dispozitivele și tehnologia Samsung, precum și jocuri și promoții care transmit fanilor entuziasmul specific Jocurilor Olimpice.
Pentru a extinde spiritul olimpic dincolo de Soci, Samsung va crea un Studio Samsung GALAXY în Moscova și va avea o zonă interactivă dedicată imaginilor transmise în direct de la Jocurile Olimpice de la Soci 2014.

Samsung la Jocurile Olimpice
Samsung s-a implicat în Jocurile Olimpice, ca sponsor local, încă de la Jocurile Olimpice, din Seoul 1988. Începând de la Jocurile Olimpice de Iarnă din Nagano 1998, compania și-a extins parteneriatul până la Mișcarea Olimpică, în calitate de Partener Olimpic Mondial, în categoria echipamentelor pentru comunicare wireless, oferindu-și propria platformă de comunicații wireless Wireless Olympic Works (WOW), și telefonia mobilă. Aceste tehnologii inovatoare de telefonie mobilă oferă familiei olimpice atât servicii de informare în timp real, cât și servicii de comunicații interactive. Samsung își propune să dezvolte campanii de marketing digital pentru a împărtăși publicului din întreaga lume emoția Jocurilor Olimpice și, totodată, pentru a le oferi tuturor ocazia de a participa la Jocuri prin intermediul tehnologiei mobile inteligente. Samsung va continua să fie partener olimpic mondial până la Rio 2016.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.