Samsung GALAXY S4, vânzări record de 10 milioane unități în prima lună de la lansare

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că vânzările la nivel global pentru GALAXY S4, partenerul tău de viață, menit să simplifice și să îmbunătățească experiența de utilizare, au depășit pragul de 10 milioane de unități comercializate în mai puțin de o lună de când sunt disponibile pe piață. Telefonul lansat la nivel global pe 27 aprilie are o rată estimată de vânzare de 4 unități în fiecare secundă.

GALAXY S4 stabilește un nou record pentru Samsung, generând vânzări mai rapide decât oricare dintre predecesorii săi. Vânzările de GALAXY S III au atins pragul de 10 milioane de unități după 50 de zile de la lansare, în 2012, în timp ce pentru GALAXY SII au fost necesare cinci luni, iar în cazul Galaxy S, șapte luni pentru a atinge același record.

“În numele Samsung, aș vrea să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S4. În cadrul Samsung vom continua să inovăm, inspirați de oameni și pentru a răspunde nevoilor acestora”, a afirmat JK Shin, CEO și Președinte al diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics.

GALAXY S4 a fost conceput pentru a surprinde momentele importante din viața ta, prin intermediul funcțiilor sale inovatoare și hardware-ului superior. GALAXY S4 le oferă utilizatorilor primul ecran Full HD Super AMOLED din lume care permite redarea imaginilor la o calitate uimitoare pe un ecran de 5 inci cu 441ppi. Echipat cu o cameră puternică de 13MP, GALAXY S4 beneficiază de funcția Dual Camera care permite utilizarea simultană a celor două camere ale telefonului. Noile funcții software ale GALAXY S4 includ Air View și Air Gesture ce te ajută să rezolvi mai repede lucrurile de pe agenda ta zilnică și în același timp, GALAXY S4 te ține la curent cu informații despre sănătate și tonus, prin intermediul aplicației S Health.

Samsung GALAXY S4 este disponibil în peste 110 țări și în curând va fi comercializat în 155 de tări prin intermediul a 327 de parteneri.

Samsung dorește să introducă o varietate mai mare de culori, pentru a întâmpina preferințele consumatorilor din întreaga lume. Ca o completare la nuanțele White Mist și Black Forest disponibile momentan, noi culori vor fi comercializate din această vară, inclusiv Blue Arctic și Red Aurora, urmate de Purple Mirage și Brown Autumn.

Pe de altă parte, Samsung Electronics Co., Ltd  a lansat pe canalul propriu de YouTube (http://youtube.com/samsungmobile) un scurt musical în colaborare cu bine-cunoscutul regizor Joseph Kahn. Inspirat din evoluţia peisajului social al culturii tinerilor din ziua de astăzi, alăturat cu spontaneitatea şi puterea de conectare pe care GALAXY S4 le oferă, filmul este o reinterpretare modernă a clasicei poveşti de dragoste în care un băiat întâlneşte o fată, totul cu ajutorul prezenţei puternice pe care telefonul o are în vieţile noastre.

Joseph Kahn, regizor câștigător al premiului Grammy, cunoscut pentru videoclipurile realizate pentru Eminem, Lady Gaga şi Britney Spears, şi-a unit forţele cu Samsung pentru a aduce la viaţă viziunea sa artistică asupra legăturii dintre tineri, înfăţişând într-un mod original relaţia dintre ei şi tehnologie. Acest lucru a fost posibil datorită valorilor esenţiale ale nou-lansatului GALAXY S4.

„Susţinerea necondiţionată şi firească pe care compania Samsung o are faţă de industriile creative o diferenţiază de alte companii şi am fost încântat să-i ajut să spună povestea inovatorului GALAXY S4 într-un mod absolut unic”, a declarat regizorul filmului, Joseph Kahn.

Cu ajutorul coloanei sonore a grupului Chicarones, melodia „Hi, Hey, Hello”, filmul creează o atmosferă caldă pentru o nouă poveste de dragoste şi ilustrează într-un mod convingător felul în care GALAXY S4 reuşeşte să facă o primă impresie. Protagonistul filmului poate fi văzut folosind funcțiile unice ale GALAXY S4 pentru a atrage atenţia fetei, printre care Dual Shot, Samsung Smart Pause, Drama Shot şi Air View, toate pentru a crea scenarii pline de viaţă.

„A fost captivant să lucrăm cu Kahn şi să aducem la viaţă povestea GALAXY S4 dintr-o perspectivă originală. Cred că acest film ilustrează dragostea şi tehnologia într-un mod sugestiv pentru cultura tehnologiei mobile a tinerilor din ziua de azi” a declarat Younghee Lee, EVP şi Head of Global Marketing, IT & Mobile Communications Samsung.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.