Samsung GALAXY S4 zoom, disponibil in Romania

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un smartphone puternic care oferă nu doar eleganța celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4, ci și funcții fotografice superioare.

Samsung GALAXY S4 zoom este un dispozitiv care poate îndeplini atât rolul unui smartphone de vârf, cât și rolul unui aparat de fotografiat compact de ultimă generație. Fiind echipat cu zoom optic 10x, senzor CMOS de 16 megapixeli, stabilizator optic de imagine și blitz Xenon cu cea mai recentă tehnologie Samsung GALAXY S4, GALAXY S4 zoom stabilește noi standarde pentru captarea unor fotografii perfecte cu ajutorul telefonului mobil.

Revoluționarul Zoom Ring le oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa rapid, simplu și intuitiv, caracteristicile cheie ale lui GALAXY S4 zoom. Chiar dacă se află în mijlocul unui apel telefonic și văd ceva ce trebuie neapărat împărtășit, o răsucire rapidă a Zoom Ring va activa funcția In-Call Photo Share, permițând fotografierea și distribuirea imaginii direct prin MMS. Pentru o utilizare ușoară a camerei, Zoom Ring poate fi folosit pentru a activa Quick Launch și funcții Shortcut, oferind acces cu o simplă mișcare a mâinii la mai multe moduri de fotografiere, inclusiv Auto, Gallery și Smart Mode.

Zoom Ring revoluționează și sistemele convenționale de control ale unei camere cu zoom. Controlul cu ajutorul inelului de zoom, care înlocuiește butoanele de control tradiționale, face dispozitivul mai ușor de folosit. Astfel, utilizatorii vor putea obține cu ușurință fotografii extraordinare prin simpla mișcare a mâinii.

Datorită zoom-ului optic 10x și a senzorului de 16MP CMOS cu iluminare din spate, GALAXY S4 zoom le permite utilizatorilor să surprindă imagini frumoase de departe sau de aproape, în toate condițiile de iluminare, fără a fi nevoie să transporte un echipament foto greu. În plus, Stabilizatorul Optic de Imagine minimalizează neclaritatea și stabilizează imaginea în timpul utilizării zoom-ului, pentru fotografii și clipuri video de înaltă calitate.

Funcția Photo Suggest permite conectarea rapidă la biblioteci imense de imagini captate de alți fotografi, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească și să compună cele mai bune fotografii oriunde în lume, direcționându-i către cele mai frumoase locuri în apropierea lor.

Cu ajutorul modului de fotografiere Smart Mode grija setărilor dispare, utilizatorii fiind liberi să fotografieze în mod artistic și să obțină rezultate impresionante. Cu Drama Shot pot fi realizate imagini deosebite prin fuzionarea unor fotografii succesive ale obiectelor în mișcare într-o singură imagine compusă, iar Action Freeze permite captarea unei acțiuni de mare viteză. Funcția Smart Mode Suggest poate evalua scena și poate furniza o listă scurtă cu cele mai bune moduri de fotografierepe baza factorilor din jur, cum ar fi nivelurile de lumină, distanța focală, sau detectarea feței, astfel că utilizatorii vor obține întotdeauna cele mai bune cadre.

Dispozitivul GALAXY S4 zoom oferă și noul Samsung Hub, o destinație unică pentru conținut variat, precum muzică, clipuri video, cărți și jocuri, dar și Group Play, funcția care le permite utilizatorilor să se conecteze direct la dispozitivele lor Samsung, astfel încât să poată asculta și să se poată juca împreună, fără a fi nevoie de o conexiune Wi-Fi sau semnal la telefon.

 

Specificații tehnice:

 

Rețea

3G

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA+ 21Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

Display

4,3 inci qHD sAMOLED (960×540

AP

1,5GHz Dual-Core

* Procesorul poate diferi în funcție de țară

OS

Android 4.2 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală: 16 megapixeli cu Zoom Optic x10 și moduri SMART, OIS,

                        24-240mm, F3.1-F6.3

Secundară: 1,9 megapixeli

ISO: Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Continuous Shot: 4fps MAX with AF

Format: JPEG, PNG, GIF, WBMP, BMP, AGIF

Xenon Flash,

SMART Mode, Expert Mode(P/M/C), My Mode

Video

Codec: MPEG4, H.264, H.263, VC-1, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark

Înregistrare & Playback: Full HD (1920×1080 30p)

Audio

Codec: MP3, AMR-NB/WB, AAC/AAC/eAAC, WMA, Vorbis(OGG), FLAC, apt-X

Funcții foto

SMART Mode(25): Smart mode suggest, Beauty face, Best photo, Continuous shot,

Best face, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze,

Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound & Shot, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace

Alte funcții

Samsung Link, Samsung ChatON

S Voice, S Translator

Group Play: Share Music(MP3), Share Picture(JPEG, GIF), Share Document(PDF, PPT), Play Games

Story Album, Trip Advisor, Paper Artist

Servicii Google Mobile

Chrome, Downloads, Google Maps, Gmail, Google Search, Google Settings, Google Plus,

Google Local, Google Play Store, Google Messenger, Google Navigation, Youtube,

Google Talk, Voice Search, Google Play Movie & TV, Google Play books, Google Play Music,

Google Play Magazine

Conectivitate

WiFi a/b/g/n 5GHz

NFC,  Bluetooth® 4.0 (LE)

A-GPS + GLONASS

Senzori

Accelerometru, Geomagnetic, Proximitate, Gyro, RGB Light

Memorie

Memorie internă 8GB (memorie pentru utilizatori aprox. 5GB) + microSD slot (până la 64GB)

1.5GB RAM

Memoria pentru utilizatori poate fi mai mică decât memoria totală datorită fișierelor de sistem. Memoria pentru utilizatori poate diferi în funcție de țară, operator și setările lingvistice și poate diferi după upgrade-uri de software.

Dimensiuni

125,5 x 63,5 x 15,4 mm, 208g (cu baterie standard)

Baterie

2.330mAh

 

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

 

* Android, Chrome, Downloads, Google Maps, Gmail, Google Search, Google Settings, Google Plus,

Google Local, Google Play Store, Google Messenger, Google Navigation, Youtube, Google Talk, Voice Search, Google Play Movie & TV, Google Play books, Google Play Music și Google Play sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

 

* Samsung GALAXY S4 Zoom folosește noul Gorilla® Glass 3 al Corning, cu Native Damage Resistance™. Acest înveliș de sticlă, cea mai nouă realizare a Corning, oferă rezistență crescută la zgârieturi și lovituri, dar și o vizibilitate diminuată a zgârieturilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.