Samsung lansează Galaxy Camera 2

Samsung Electronics Co., Ltd, lansează noua Galaxy Camera 2, succesorul Galaxy Camera. Dispozitivul îmbină calitatea unui aparat foto de vârf cu funcțiile de sharing și cu designul intuitiv al celor mai noi smartphone-uri. Echipat cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu sistemul de operare Android, Galaxy Camera 2 le permite utilizatorilor să fotografieze, editeze și să împărtășească cu ușurință imagini de calitate. Având un design retro, Galaxy Camera 2 este opțiunea ideală pentru fotografii care își doresc atât tehologie, cât și stil.

Utilizatorii au îndrăgit Galaxy Camera, iar noua generație a fost creată pentru a le oferi acestora funcții inovatoare care să îmbunătățească experiența de fotografiere”, a declarat Myoung Sup Han, vicepreședinte executiv și șeful Imaging Business Team în cadrul Samsung Electronics. „Rezultatul este un dispozitiv portabil, care răspunde pasiunii publicului pentru funcțiile de socializare ale smartphone-urilor, dar care oferă și moduri avansate de fotografiere și editare”.

Mai rapid, mai performant

Galaxy Camera 2 beneficiază de toate avantajele platformei Android. Intuitiv și rapid, sistemul de operare le permite utilizatorilor să navigheze cu ușurință în meniul dispozitivului. Datorită bateriei cu o durată de viață extinsă (2.000 mAh), chiar și cei mai avizi fotografi se pot bucura de experiența de fotografiere a Galaxy Camera 2 pentru o perioadă mai lungă de timp.

Datorită senzorului BSI CMOS de 16 MP, utilizatorii vor surprinde detaliile în culori vii și vor capta imagini clare, ajutați și de zoom-ul optic de 21x. Fiind echipată cu un procesor Quad-Core de 1,6 GHz și cu 2 GB de RAM, Galaxy Camera 2 este foarte rapidă, astfel că toate funcțiile intuitive pot fi accesate cu cea mai mare ușurință. Memoria internă a dispozitivului este completată și de aplicația preinstalată Dropbox, ce le oferă utilizatorilor, gratuit, 50GB de spațiu de stocare timp de 2 ani.

Împărtășirea fotografiilor este simplificată de funcțiile Wi-Fi și NFC avansate. Tag & Go facilitează conectarea cu alte dispozitive și smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficientă o simplă atingere a smartphone-ului și a camerei, iar imaginile pot fi transferate cu ușurință.

Cu Photo Beam, imaginea vizualizată pe cameră este transferată automat pe smartphone-ul la care se conectează prin atingere, în timp ce cu Mobile Link utilizatorii pot să selecteze fotografiile pentru a le transfera. Remote Viewfinder le permite fotografilor să controleze camera foto cu ajutorul smartphone-ului, oferind astfel mai multă libertate de mișcare.

Display-ul HD Super Clear Touch LCD de 4,8 incipermite navigarea cu ușurință în meniu și accesarea rapidă a tuturor funcțiilor aparatului foto.

Fotografiere creativă

Cu Smart Mode, utilizatorii pot alege din 28 de moduri de fotografiere presetate, potrivite unor scenarii diferite, oferind astfel o abordare creativă. Pentru cei aflați la începutul drumului în arta fotografică, funcția Smart Mode Suggest este foarte utilă – analizează mediul înconjurător și condițiile de iluminare și apoi recomandă cel mai potrivit Smart Mode. Modul Selfie Alarm garantează autoportrete reușite: camera face cinci fotografii succesive, la rezoluție mare, pentru ca apoi utilizatorii să o poată selecta pe cea mai bună dintre ele.

Modul Multi Motion Video le permite utilizatorilor să seteze viteza de captare a filmelor și să creeze videoclipuri cu o viteză de redare mai mare sau mică (viteza de redare poate varia de la de 8 ori mai încet până la de 8 ori mai rapid). În plus, fotografiile pot fi editate direct din cameră cu aplicații precum Paper Artist sau Xtremera.

Specificații tehnice

Senzor imagine 16,3 megapixeli 1/2.3″ BSI CMOS
Obiectiv 21x Optical Zoom, 23 mm Wide Angle, F2.8(W) ~ 5.9(T)
Stabilizare Stabilizator optic de imagine
Display 121,2mm (4,8-inch), HD Super Clear Touch LCD
ISO Auto, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200
Procesor Quad Core 1,6GHz
Sistem de operare Android 4.3 (Jelly Bean)
Memorie Memorie internă 8GB (memorie pentru utilizatori aprox. 2,8GB) microSD slot (până la 64GB)

2GB RAM

Spațiul disponibil utilizatorilor poate fi mai mic decât spațiul total din cauza fișierelor de sistem. Spațiul disponibil poate diferi în funcție de regiune, operator și limba setată și se poate schimba în urma upgrade-ului de software.

Imagine format JPEG

16M, P14M, 12M Wide, 10M, 10MP, 9.2M Wide, 5M, 3M, 2M Wide, 1M

Video MP4 (Video: MPEG4, AVC/H.264, Audio: AAC)

Full HD 1920×1080 /30fps, 1280×720 /60fps, 1280×720 /30fps, 640×480 /60fps,

640×480 (30fps), 320×240 (30fps)

Multi Motion Video 768 x 512 (WVGA, x1/8, x1/4, x1/2, x2, x4, x8) /120fps

Audio Format: AVI, MP4/3GP, WMV, FLV, MKV, WEBM
Alte funcții Smart Mode: 28 de moduri (Smart mode suggest, Beauty face, Best Photo, Selfie Alarm, Continuous shot, Best face, Color bracket, Kids shot, Landscape, Dawn, Snow, Macro, Food, Party/Indoor, Action freeze, Rich tone (HDR), Panorama, Waterfall, Animated photo, Drama, Eraser, Sound&Shot, Interval, Silhouette, Sunset, Night, Fireworks, Light trace)
Built-in Pop-up Xenon Flash
Samsung Link, Samsung ChatON
Story Album, Xtremera, Paper Artist
S Voice
Group Play:  Share Music (MP3), Share Picture (JPEG, GIF), Share Document (PDF, PPT), Play Games

Servicii Google™ Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Plus, Google Hangouts,

Google Play Store, YouTube, Google Plus Photos, Google Chrome, Google Play Books,

Google Play Movies & TV, Google Play Music, Google Play Games,

Google Newsstand, Google Setting

Disponibilitatea fiecărui serviciu poate diferi în funcție de țară.

Conectivitate WiFi a/b/g/n, WiFi HT40

GPS/GLONASS

Bluetooth® 4.0

NFC

Senzori Accelerometru, Geo-magnetic, Gyro-sensor, Gyro-sensor (pentru OIS)
Software Samsung Kies (Windows & Mac)
Dimensiuni (WxHxD) 132,5 x 71,2 x 19,3 mm, 283g
Baterie Li-on 2.000mAh

*Disponibilitatea fiecărui serviciu poate diferi în funcție de țară.

*Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

*Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play, Google Plus. YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.