Samsung, partener international al Jocurilor Paralimpice de Iarna de la Soci 2014


Parteneriatul încheiat pentru Jocurile Paralimpice de la Soci din 2014 a fost anunţat la Moscova, cu ocazia startului numărătorii inverse până la începerea evenimentului

 

Samsung Electronics Co, Ltd., Partenerul Olimpic Mondial pentru categoria echipamentelor de comunicații wireless, anunţă lansarea parteneriatului la nivel mondial pentru Jocurile Paralimpice de Iarnă, care vor avea loc la Soci în 2014.

Anunţul a fost făcut la Moscova, în cadrul unei ceremonii oficiale în cadrul căreia a fost marcat startul numărătorii inverse până la începerea Jocurilor Paralimpice din 2014. La festivitate au participat JaeYoung Lee, Vicepreşedinte al Samsung Electronics, Sir Philip Craven, Preşedinte al Comitetului Paralimpic Internaţional şi Dmitri Chernyshenko, Preşedinte şi CEO al Comitetului de Organizare Sochi 2014. Aceștia au împărtăşit celor prezenți nerăbdarea cu care așteaptă începerea ediţiei viitoare a Jocurilor Paralimpice.

Din anul 2006, Samsung este partener mondial al Comitetului Paralimpic Internaţional (IPC). La Jocurile Paralimpice de Iarnă din 2006 de la Torino Samsung a fost pentru prima dată partener mondial al competiției internaționale. De atunci, Samsung a susţinut Jocurile Paralimpice de la Beijing, din 2008, Jocurile Paralimpice de Iarnă din Vancouver din 2010, precum şi Jocurile Paralimpice de la Londra, din  2012. Acum, cu ocazia susţinerii competiţiei pentru al cincilea an la rând, Samsung îşi propune să sprijine creşterea vizibilităţii Jocurilor Paralimpice în rândul unui public mai extins la nivel internaţional şi să mărească interesul şi entuziasmul publicului faţă de această manifestare prin intermediul inovaţiilor realizate în domeniul tehnologiilor wireless.

„Aş dori să mulţumesc Samsung pentru sprijinul incredibil pe care l-a oferit pentru dezvoltarea Mişcării Paralimpice. Tehnologiile Samsung şi campaniile dezvoltate de companie pentru sprijinirea acestei manifestări nu numai că ne-au ajutat să găzduim competiția cu succes în edițiile trecute, dar au și încurajat în mod real spectatorii să se implice în manifestările organizate cu ocazia Jocurilor Paralimpice și să-şi atingă adevăratul potenţial „, a declarat Sir Philip Craven, Preşedintele IPC.

„Sunt încântat să anunţ numele partenerilor oficiali ai ediției din 2014 a Jocurilor Paralimpice şi sunt încrezător că toate contribuţiile pe care le vor aduce vor reprezenta un sprijin valoros pentru succesul ediției de la Soci. Tehnologiile de vârf oferite de compania Samsung şi experienţa pe care o are în sprijinirea acestui tip de manifestări vor ajuta membrii comitetului de organizare să rămână conectaţi permanent şi vor permite sportivilor şi spectatorilor din întreaga lume să-şi împărtăşească între ei poveştile și experiențele avute în perioada Jocurilor Paralimpice”, a declarat Dmitri Chernyshenko, Preşedinte şi CEO al Comisiei de Organizare Soci 2014.

„Pentru noi este o onoare că am avut ocazia de a susține și a contribui la succesul Mişcării Paralimpice din ultimii ani. Suntem de asemenea onoraţi să devenim un partener mondial al Jocurilor Paralimpice de Iarnă din 2014, de la Soci”, a declarat Yung Kook Lee, Vicepreşedinte şi Şef al Global Sports Marketing, în cadrul Samsung Electronics. „Samsung sprijină valorile Paralimpice centrate pe curaj, determinare, inspiraţie şi spirit de egalitate şi suntem încântaţi să oferim soluţii tehnologice care vor permite mai multor persoane să se implice și să simtă entuziasmul pe care acest eveniment şi întreaga Mişcare Paralimpică îl generează în întreaga lume.”

 Samsung este un partener mondial al Comitetului Paralimpic Internațional (IPC) pentru categoria  echipamentelor de comunicații. Din 2006, când s-a implicat în susținerea Jocurilor Paralimpice de Iarnă din Torino, Samsung a oferit un sprijin constant acestei manifestări, contribuind la buna desfășurare a Jocurilor Paralimpice de la Beijing (din 2008), a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Vancouver (2010) și a Jocurilor Paralimpice de la Londra (2012). Continuând această tradiție Samsung a încheiat un parteneriat oficial pentru ediția din 2014 a Jocurilor Paralimpice de Iarnă de la Soci. Samsung își propune să sprijine, prin tehnologiile sale de comunicații wireless, creșterea vizibilității acestei competiții internaționale în rândul unui public și mai larg și creșterea entuziasmului și a nivelului de implicare al spectatorilor în manifestările prilejuite de această competiție internațională.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.