Samsung, parteneriat cu Humanitas

Samsung Electronics oferă în exclusivitate utilizatorilor români peste 100 de cărți ale Editurii Humanitas, prin intermediul platformei Readers Hub 2.0. În plus, în perioada următoare, noi titluri Humanitas vor apărea și în variantă electronică, astfel că utilizatorii Readers Hub vor avea acces la o bibliotecă digitală variată.

„România este a cincea ţară din lume în care serviciul Readers Hub 2.0 oferă conţinut localizat. Prin această colaborare cu Editura Humanitas, facem un pas important pe piața cărților electronice din România, oferindu-le utilizatorilor acces la o vastă bibliotecă digitală în limba română, prin intermediul unei aplicații prietenoase și ușor de folosit”, a declarat Ruxandra Ştefănescu, Content Manager în cadrul Diviziei de Telecom a Samsung România. „Accesul facil la un număr mare de titluri, interfața intuitivă și funcțiile avansate transformă Readers Hub 2.0 în aplicația ideală pentru pasionații de lectură”.

 „La aproape trei ani de la lansarea celor dintâi ebook-uri Humanitas, de altfel printre primele de pe piața românească de carte, titlurile editurii noastre au șansa de a ajunge mai repede la cititorii lor, fie că sunt din România, fie din alte colțuri ale lumii. Iar culoarul pe care pornesc cărțile electronice spre cei dornici să-și îmbogățească biblioteca virtuală e deschis, firesc, de evoluția tehnicii”, a declarat Iustina Croitoru, Redactor-șef dezvoltare Editorială, Editura Humanitas.

Conținutul Humanitas se alătură celor câteva mii de cărți în format electronic din întreaga lume la care utilizatorii Samsung au deja acces cu Readers Hub 2.0, de la cărți de bucate cu ilustrații și până la lecturi pentru copii. Carţile electronice pot fi cumpărate foarte uşor, cu ajutorul cardului de credit. Totodată, parola de acces și butonul „sign-in” le oferă acces utilizatorilor la e-reader de pe mai multe dispozitive Samsung.

Readers Hub 2.0 îți permite să cauți în bibliotecă şi îţi oferă, de asemenea, un serviciu de recomandări de conținut prin intermediul căruia oricine poate găsi şi mai repede titlurile de care este interesat. De asemenea, interfața intuitivă le permite cititorilor să-și personalizeze exemplarul digital: mărimea textului, culoarea de fundal sau luminozitatea ecranului pot fi modificate pentru o lectură cât mai plăcută, oriunde și oricând.

Aplicația le permite utilizatorilor să facă adnotări și să sublinieze pasajele importante. Notițele sunt salvate separat pentru a fi găsite rapid și partajate cu prietenii. Mai mult decât atât, ei pot posta pe rețelele sociale pasajele preferate din carte.

Readers Hub 2.0 este compatibil cu următoarele formate: ePub2, PDF, HTML 5 și ePub 3. În plus, Samsung a dezvoltat un portal dedicat editurilor, unde acestea pot urmări, încărca și gestiona ofertele proprii de cărți electronice.

Serviciul Readers Hub 2.0 poate fi descărcat din Samsung Apps store pe dispozitive precum Note II, Galaxy S III, Galaxy S III Mini, Galaxy Note 10.1 (N8000) și Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (N8010).

 

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.