Samsung Premium House prezintă Casa Viitorului , la IFA 2013 Berlin

 Samsung Electronics Co Ltd., lider mondial în domeniul electrocasnicelor digitale, inaugurează astăzi Samsung Premium House, o expoziție de piese de mobilier de lux în cadrul IFA 2013 de la Berlin. Pe durata evenimentului, participanții vor putea să experimenteze tot ceea ce înseamnă o locuință de lux cu o bucătărie complet funcțională, cameră de zi și spălătorie proiectate și decorate în strânsă colaborare cu companii de design mobilier de top precum B&B Italia și Arclinea. Samsung Premium House prezintă cele mai noi electrocasnice Samsung, oferind experiența live utilizatorilor care vor să testeze funcțiile inovatoare ale acestora.

„Consumatorii de azi nu mai doresc doar un spațiu în care să locuiască, ci un spațiu care să îi reprezinte și în care să se simtă bine,”a declarat Boo-Keun Yoon, Președinte & CEO al Consumer Electronics în cadrul Samsung ElectronicsCo, Ltd. „Samsung prezintă soluții ce ilustrează echilibrul perfect între inovație și design pentru a oferi utilizatorilor o experiență inedită. Regândim conceptul de locuință prin dezvoltarea unor noi perspective și stabilirea unor noi tendințe în materie de inovație, precum și de design.”

Situat în cadrul stand-ului Samsung Digital Appliances în Sala 5.1, Samsung Premium House reprezintă un spațiu ce simulează perfect o casă de 272 metri pătrați, cu bucătarie, cameră de zi și spălătorie echipate cu cele mai noi frigidere Samsung, cuptoare cu convecție dublă ca Flex Duo, cuptoare cu microunde, sisteme de aer condiționat, purificatoare de aer, aspiratoare și mașini de spălat.Pentru a crea casa perfectă, care armonizează inovația cu design-ul, secțiunile pentru camera de zi și bucătărie au fost concepute și decorate cu colaborarea B&B Italia și Arclinea.

„Electronicele erau odată considerate dispozitive de sine stătătoare, dar astăzi sunt foarte importante în spațiul de locuit și dau o formă modului în care creăm și proiectăm soluții pentru viitor,”a declarat Giorgio Busnelli, Președinte al B&B Italia. „În viitor, vom vedea aparate ce fac parte integrantă din mobilier.”

„Liniile de design armonioase nu mai sunt un argument suficient”, a declarat Silvio Fortuna, CEO în cadrul Arclinea. „Provocarea constă în a face designul funcțional astfel încât toată lumea să poată beneficia de inovațiile prezentate. Aceasta este o viziune pe care o împărtășim cu Samsung și așteptăm cu nerăbdareca pe viitor să venim în întâmpinarea utilizatorilor cu experiențe noi și interesante de care să se bucure în confortul propriei locuințe.”

Alături de experiența unui spațiu de locuit inedit, chef-ii implicați în proiectul Samsung Club desChefs, vor oferi o experiență gastronomică vizitatorilor. Michel Troisgros(Franța), Christopher Kostow(SUA), precum și EricTrochon(Franța), câștigătorul M.O.F. 201, acești renumiți chef-i, recunoscuți pentru stelele Michelin, vor fi la dispoziția oaspeților pentru a pregăti mese delicioase în bucătăria Samsung Premium House.

Colaborarea inițiată de Samsung cu acești lideri din comunitatea gastronomică internațională marchează o premieră. Astfel, în cadrul expoziției Premium House inovația întâlnește măiestria pentru a oferi soluții de top încă din stadiile incipiente de dezvoltare ale produselor și până la testarea și fazele de producție finală. În afară de impactul pe care îl vor genera asupra viitoarelor produse, Club des Chefs Samsung îi va inspira și pe bucătarii amatori prin schimbul de rețete, tehnici și sfaturi folosind diferite canale, inclusiv noul site de socializare mass-media al Samsung.(www.samsungclubdeschefs.com).

Expoziția Samsung Premium House va fi deschisă în întervalul 5-10 septembrie 2013. Pentru a afla mai multe despre Samsung Premium House, Club des Chefs și ultimele aparate electrocasnice de la Samsung, vă rugăm vizitați www.facebook.com/samsunghomeappliances.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.