Samsung și Seenow, evenimente live exclusiv pe Smart TV-urile Samsung

Samsung Electronics Co, Ltd. a anunțat astăzi extinderea parteneriatului cu Direct One pentru platforma Seenow prin care posesorii modelelor de SMART TV de la Samsung se vor putea bucura, în exclusivitate, de evenimente transmise live și de conținut variat, de la piese de teatru la concerte.

Evenimentele transmise în direct vor debuta pe 20 iunie cu un concert – Ţapinarii şi vor continua cu piesa de teatru Cupluri (22 iunie) ,cu spectacolul de improvizație Comedy Show (23 iunie) și cu piesa de teatru Bullets over Lipscani (28 iunie). Totodată, alături de conţinutul live, fiecare posesor nou de Smart TV va avea la dispoziție un voucher în valoare de 10 euro pe care sa îl utilizeze pe platforma Seenow.

„Prin intermediul acestui proiect vom putea oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de divertisment de calitate, care poate fi urmărit în confortul propriei locuinței la o calitate excepțională,” a declarat Victor Armășelu, Head of AV Division. „Acest parteneriat deschide un nou orizont pentru conceptul de TV-on-demand, concept care va reprezenta viitorul pentru generațiile următoare de televizoare inteligente.”

Extinderea parteneriatului cu Seenow este un nou pas important pe care Samsung îl face pentru a răspunde dorințelor utilizatorilor români de Smart TV-uri. Conform unui studiu realizat în luna aprilie a anului curent, aproximativ 40% dintre respondenții care nu au încă Smart TV au declarat că doresc să facă o astfel de achiziție și că sunt interesați de aplicațiile și de facilitățile pe care aceste produse le oferă. În plus, studiul a relevat că 66,69% dintre respondenți sunt interesați să folosească Smart TV-ul în principal pentru a naviga pentru video on demand, conform declarațiilor lor.

Acestă inițiativă are rolul de a le oferi posesorilor de Smart TV-uri content relevant, adaptat schimbărilor de consum de media influențate de Internet.

„Seenow, serviciul de Live TV și Video on Demand cu cea mai mare diversitate de conținut, își extinde oferta introducând o nouă categorie, cea a show-urilor live, atât de populare în cluburile bucureștene și în marile orașe din țară. Începând din aceasta săptămână, prima suită de spectacole va fi disponibilă live și ulterior înregistrată, în secțiunea Freezone din aplicația Seenow de pe Samsung Smart TV. Suntem deosebit de încântați că în acest fel facem conexiunea între Seenow și spectacolele de divertisment locale atât de dragi publicului nostru țintă”a declarat Cătălin Clemente, Director Marketing și Vânzări Seenow.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în tehnologie, oferind noi posibilități oamenilor de pretutindeni. Prin inovații și cercetări susținute, transformăm universul televizoarelor, smartphone-urilor, computerelor, imprimantelor, camerelor foto, produselor electrocasnice, sistemelor LTE, aparaturii medicale, semiconductorilor și al soluțiilor LED. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari. Vă rugăm să vizitați www.samsung.com pentru mai multe detalii.

Despre Seenow

Seenow este primul serviciu de Live TV și Video on Demand din Romania disponibil pe toate ecranele – PC, tabletă, smartphone și Samsung Smart TV. Serviciul Seenow este dezvoltat și operat de Direct One, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața companiilor care comercializează servicii în regim wholesale către marii operatori de comunicații. În urmă cu 4 ani, Direct One a luat decizia de a investi în dezvoltarea unei noi linii de business, care să diferențieze compania de competitorii săi din piața de telecom si să exploateze oportunitatea oferită de nevoia de distribuție a conținutului video pe Internet. Serviciul Seenow s-a lansat pe device-urile Samsung Smart TV în urmă cu un an, în mai 2012. În tot acest timp și-a extins conținutul ajungând la o ofertă care cuprinde de la canale TV live, posturi TV premium precum TV1000, AXN, AXN Crime, AXN SciFi, AXN Spin, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel, emisiuni înregistrate, filme artistice, seriale, până la desene animate și documentare HD.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.