Sancţiuni  record pentru supermarketurile din Sectorul 4 al Capitalei

Mai multe supermarketuri ale uneia dintre cele mai mari reţele de profil care funcționează în Sectorul 4 al Municipiului București au fost amendate cu suma de 240.800 de lei.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 au sancționat 6 magazine pentru neregulile grave descoperite în urma unor acțiuni de control.

Cele mai mari amenzi au fost date pentru comercializarea produselor expirate ( lactate, preparate din carne)  dar și pentru lipsa autorizației de funcționare.

Verificări  similare au avut loc și la fast food-urile din Sectorul 4.  În urma controalelor, 7  shaormerii au fost amendate cu suma de 140.000 de lei pentru lipsa autorizației de funcționare și pentru vânzarea de produse cu termen de valabilitate expirat.

Nesancționați nu au scăpat nici agenții economici care nu au putut face dovada acordurilor de funcționare sau care au angajat personal necalificat pentru vânzarea produselor alimentare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare în vederea respectării prevederilor legale, pentru ca siguranța consumatorilor să nu fie pusă în pericol.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.