Scena Depeche Mode de la Bucureşti – unică în lume!

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar două zile la Bucureşti va avea un design special, unic în lume! Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.

Prezentat de Cosmote şi susţinut de Ursus şi Volksbank, concertul Depeche Mode se va desfăşura miercuri, 15 Mai, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Recunoscuţi pentru show-urile live spectaculoase, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher nu se vor dezminţi nici de această dată, scena a cărei construcţie a început deja pe Arena Naţională din Bucureşti fiind una cu adevărat specială, unică în lume! Designul inovator a fost gândit de Anton Corbijn şi are la bază elementele grafice care se regăsesc şi în noua identitate vizuală a trupei.

Practic logo-ul Depeche Mode a fost sursa de inspiraţie pentru uriaşele ecrane de proiecţie ce vor asigura un spectacol video impresionant. De altfel, echipa de producţie a trupei va veni cu propriile instalaţii de sunet şi lumini, peste 700 de kilowaţi asigurând reuşita unui show electrizant!

Scena a fost transportată din Germania cu ajutorul a 8 tiruri, pentru asamblarea sa fiind necesare trei zile şi o echipă de peste 140 de tehnicieni. Aceştia vor avea la dispoziţie 4 motostivuitoare şi o macara de 60 de tone pentru a putea ridica întreaga construcţie ce măsoară 21 de metri în deschidere şi 15 metri în adâncime. Podiumul se află la o înălţime de 2,4 metri, acoperişul fiind montat la 15,5 metri faţă de sol.

Cel mai aşteptat eveniment al sezonului va avea loc miercuri, 15 Mai, pe Arena Naţională, accesul publicului fiind posibil începând cu ora 17:00 pe la toate cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu şi Str. Pierre de Coubertin. În jurul orei 19:45 va începe concertul trupei FOX, urmat de show-ul Depeche Mode.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. Organizatorii atenţionează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie.

Ultimele bilete pentru concert se mai găsesc în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului. Luni şi marti, bilete vor fi disponibile şi la casa de bilete a Arenei Naţionale, din Bulevardul Basarabia 37-39, între orele 10:00-18:00, urmând ca miercuri, aceasta să fie deschisă în intervalul 10:00 – 15:00. În ziua evenimentului vor funcţiona şi casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin şi Strada Maior Coravu, între orele 10:00 şi 21:00. Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinţii aleg să vină alături de cei mici la eveniment, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de harta ataşata şi să urmeze indicaţiile de acces, în funcţie de zona pentru care şi-a achizişionat bilete:
– posesorii de bilete în zonele Gazon B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficiala vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
– posesorii de bilete în zona Gazon A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
– posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Autor: Călin Angheluţă

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.