Şcolile din sectorul 2 au intrat în reparaţii

 

              Odată cu terminarea examenelor în şcoli, primarul Neculai Onţanu a început lucrările de reparaţii şi întreţinere în toate unităţile de învăţământ pentru asigurarea celor mai bune condiţii elevilor din sectorul 2 în noul an şcolar 2013 – 2014.

          În prezent, sunt în derulare asemenea lucrări la toate şcolile din sectorul 2, astfel încât la data de 1 septembrie a.c. să fie pregătite pentru primirea circa 42.000 de elevi şi 5500 de cadre didactice.

           După cum se ştie, Primăria Sectorului 2 deţine în administrare cea mai mare reţea de învăţământ din Bucureşti cu un număr de 125 de grădiniţe, şcoli, licee şi colegii naţionale de prestigiu, care fac cinste şcolii româneşti prin rezultatele excepţionale obţinute la olimpiadele şi concursurile naţionale şi internaţionale.

         Pentru acest an, primarul Neculai Onţanu a alocat de la bugetul local suma de 18.000.000 lei, necesară realizării următoarelor categorii de lucrări: reparaţii curente grupuri sanitare, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, instalaţii de încălzire, revizii centrale termice, reparaţii tâmplărie exterioară – ferestre (geamuri termopan, feronerie).

           De asemenea, se vor executa  reparaţii la tâmplăria interioară – uşi (feronerie, foi de uşi), igienizare (zugrăveli lavabile), săli de clasă, holuri, laboratoare, grupuri sanitare, reparaţii parchet (înlocuiri, raşchetat, paluxat, lăcuit), reparaţii terase (termo şi hidroizolaţie), reparaţii acoperişuri (şarpante, învelitoare, jgheaburi, burlane),  asfaltare curţi, etc.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.