Secretele de frumuseţe ale lui Marilyn Monroe

Stil feminin, atitudine glam şi look impecabil: 3 elemente care o definesc pe iconica Marilyn Monroe. Îţi spunem cum le poţi folosi în favoarea ta şi în tendinţele anului 2014.
Probabil eşti una dintre admiratoarele divei. Îi admiri părul sau coafura inconfundabilă, machiajul ce te-a convins de nenumărate ori să încerci un stil cat-eye.

Stil feminin – Marilyn Monroe şi beauty secretele unui icon:
Cu un stil feminin inspiraţional şi o alură sexy, Marilyn ne învaţă cum să fim un pic mai senzuale, un pic mai feminine şi da, un pic mai mult încrezătoare în propriile noastre arme de seducţie.
Cele câteva picături legendare de Chanel No.5, singurele pe care le purta în pat, nu erau singurele secrete de frumuseţe ale celei mai frumoase femei din Epoca de Aur a Hollywood-ului. Se spune ca îşi clătea faţa de nu mai puţin de 15 ori după fiecare demachiere. Că atunci când nu purta machiaj aplica cu religiozitate lanolină sau ulei de măsline pentru a-şi proteja tenul uscat şi că făcea uneori băi cu gheaţă, pregătite de maseurul ei, Ralph Roberts, în care picura stropi de Chanel No. 5.

Coafura à la Marilyn Monroe – Deşi părul ei natural era şaten, Marilyn a început să se vopsească încă de la începuturile carierei ei ca model, alegând mai apoi, împreună cu hairstylist-ul ei, Pearl Porterfield, acea nuanţă uimitoare de blond platinat. Pentru cele mai multe dintre apariţiile sale, Marilyn obişnuia să îşi tapeze părul, dându-i volum din plin şi să şi-l onduleze lejer pe o parte. O coafură care a devenit un simbol al feminităţii!

Machiajul care a consacrat-o pe divă – Ten de porţelan, buze roşii ca focul (alege rujul roşu în funcţie de tonul pielii tale) şi o privire seducătoare. Make-up artistul ei, Allan Whitey Snyder a învăţat-o pe Marilyn câteva secrete pentru ca lookul ei să fie mereu fără greş. Pentru a-i accentua privirea, Whitey aplica eyeliner maro închis pe pleoapa superioară (şi o linie extrem de discretă sub genele inferioare!) şi creion alb în colţul intern al ochiului. Desigur genele false erau aproape nelipsite din ritualul lui Marilyn.

TRUC: Eyelinerul te poate ajuta să obţii un efect de ridicare a pleoapelor căzute.

În concluzie, iată că încă învăţăm ceva de la Marilyn şi secretele ei, dacă eşti tentată de acest stil feminin şi senzual, Marilyn iţi poate fi muză!

Andra Claudia PUZDREA

Sursa text: perfecte.ro, andreearaicu.ro
Sursa poze: hudabeauty.com, jeddahbeauty.com

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.