Sector 6: Au fost desemnaţi câştigătorii campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă!”

Aproximativ 12,5 tone DEEE au fost colectate responsabil în cele două acţiuni ale proiectului realizat în parteneriat cu Asociaţia RoRec, din cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă!”.

        Peste 350 de cetăţeni din Sectorul 6 au arătat că sunt responsabili, aducând la punctele fixe şi mobile, nu mai puţin de 12.500 kg DEEE în cele două weekenduri de campanie.

Cei care au predat aparate de dimensiuni mari ca: lăzi frigorifice, combine, frigidere sau congelatoare au primit cupoane valorice, câte 4 x 10 lei, şi, respectiv, câte 2 x 10 lei pentru maşini de spălat rufe şi vase, sau aparate de aer condiţionat. Toţi ceilalţi deponenţi au fost înscrişi la tombola finală, cu premii constând în aparate electrocasnice.

În cadrul tombolei finale de ieri, au fost extrase numele celor 30 de norocoşi: 5 câştigători  a câte unei hote de bucătărie, 15 au câştigat câte un fier de călcat, iar 10 câte o cafetieră.

Lista câştigătorilor poate fi consultată, începând cu data de 9 aprilie, pe www.rorec.ro

 

“Mă bucură faptul că locuitorii sectorului au înţeles importanţa reciclării deşeurilor electrocasnice, electrice şi electronice pentru protecţia mediului. De la o etapa la alta a Campaniei, numărul cetăţenilor care au dorit să se implice în efortul de a oferi copiilor noştri un mediu mai curat a crescut considerabil.” a declarat Rareş Mănescu, Primarul  Sectorului 6.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.