Serviciu informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Sectorul 6 ocupă locul al II-lea pe țară ca număr de utilizatori pe www.ghișeul.ro

Publicat: vineri, 12 ianuarie 2018
Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 6 (DGITL), informează membrii comunităţii că îşi pot achita online impoziteletaxele locale și amenzile prin ghişeul.ro, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la sediul Direcției.
Datele de acces pot fi obţinute uşor şi rapid, prin introducerea CNP-ului şi a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul şi parola sunt trimise imediat pe adresa de e-mail furnizată, după care pot fi vizualizate şi achitate obligaţiile de plată.
În anul 2017, Sectorul 6 a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de utilizatori pe platforma ghișeul.ro, ajungând în prezent la un număr de 29.965 de ultilizatori, situându-se, astfel, pe locul al doilea în țară. De altfel, în din primele zile ale anului curent, plățile online s-au dublat comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
 
Pentru a efectua plăți pe ghișeul.ro, paşii de urmat sunt:
 1. Pe prima pagina de pe Ghişeul.ro (www.ghiseul.ro) a fost creată o nouă secţiune numită “Solicitare date de acces”.  Apăsaţi butonul “Continuă”.
 2. Se va deschide o nouă pagină în care vi se cere să introduceţi CNP-ul. Tastaţi CNP-ul şi apoi apăsaţi pe butonul “Verifică CNP”.
 3. Dacă CNP-ul este valid, se va deschide o nouă pagină cu mai multe câmpuri obligatorii, în care trebuie sa introduceţi: ‘Nume şi prenume’, ‘Adresa de email’, ‘Confirmarea adresei de email’, ‘Telefon mobil’ şi un cod din cifre şi litere.  După ce aţi completat toate aceste câmpuri, apăsaţi butonul ‘Trimite cerere’. 
 4. Se deschide pagina de validare a cardului bancar personal. Trebuie să introduceţi numărul cardului afişat pe partea din faţă a acestuia, după care apăsaţi butonul ‘Aprobă’.
 5. Dacă datele introduse sunt corecte, se va deschide o nouă pagină cu mesajul: ‘Verificarea datelor a fost efectuată cu succes’. Veţi primi un email cu datele de acces.
 6. Intraţi în contul de e-mail furnizat şi regăsiţi datele de acces. 
 7. Dupa ce aţi obţinut online datele de acces, puteţi reveni pe prima pagină, introduceţi userul şi parola furnizate pe e-mail şi puteţi vizualiza şi achita obligaţiile de plată, fără a mai fi nevoie să vă deplasați la sediile DGITL.
 
 
 
În prezent, datele de acces pentru sistemul Ghişeul.ro pot fi obţinute online numai de cei care dețin carduri înrolate 3D Secure și emise de una dintre următoarele bănci: Banca Comercială RomânăRaiffeisen BankBRD – Groupe Société GénéraleUniCredit BankAlphaBankCEC BankBanca Transilvania, ING Bank, OTP BankPiraeus Bank, Bancpost, Banca Românească, Garanti Bank.
 
Totodată, impozitele şi taxele locale datorate de persoanele fizice pot fi achitate şi la infochioşcurile cu plata prin card amplasate în marile zone comerciale şi în incinta instituţiilor publice de pe raza Sectorului 6:
    Plaza Romania – Bd.Timişoara nr. 26 Z;
    Cora Lujerului – Bd. Iuliu Maniu nr.19;
    Carrefour Orhideea – Splaiul Independenţei nr. 210-210B;
    D.G.I.T.L. Sector 6 – Şos. Virtutii nr. 1-3;
    Auchan Militari – Bd. Iuliu Maniu nr. 546-560;
    Auchan Dr. Taberei – Str. Braşov nr. 25
    AFI Palace – Bd. Timișoara colţ cu Bd. Vasile Milea;
    Piața Crângaşi – Calea Crângaşi nr. 87;
    Primăria Sector 6 (Biroul Unic ) – Calea Plevnei nr. 147-149;
    D.G.I.T.L. Sector 6 – Dr. Taberei nr. 18 (Orizont), care funcţionează 24 de ore din 24.
    ÎN CURÂND: Kaufland Brâncuşi – Str. Valea Oltului nr. 195-197.
 
Precizăm că până la data de 31.03.2018, se acordă persoanelor fizice bonificaţia de 10% pentru achitarea integrală a impozitelor pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=89415

Publicat de la data ian. 12 2018. Categorii BUCURESTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

19 noiembrie 2018, 1:57
 

NE
Rafale
0°C
14 km/h
Perceput de temperatură: -8°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 14 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:17
Apus: 16:45
Prognoza 20 noiembrie 2018
Zi
 

ENE
Predominant înnourat
3°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

ENE
Ploaie
0°C
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

 • Atentionare meteorologica
  COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-11-2018 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : ATENȚIONARE METEOROLOGICĂCOD GALBENInterval de valabilitate: 18 noiembrie, ora 22 - 19 noiembrie, ora 10Fenomene vizate: precipitații în general moderate cantitativ - ninsori, apoi […]

Loto

Horoscop

 • 150.419 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team