Seminar dedicat profesorilor de limba engleză, la ASE

Dascălii din România sunt așteptați sâmbătă 10 martie la seminarul anual, Gateway to ELT, inițiat în anul 2014, unde își vor extinde pregătirea profesională la clasă prin cursuri de învățare continuă. Astfel, profesorii de limba engleză din întreaga țară vor lua parte la prelegerile interactive ale celor doi specialiști invitați, Gary Andreson și Tim Pearse, conectându-se cu metodele activ participative pentru predarea la clasă și familiarizându-se cu contextul european prin care se predă limba engleză astăzi în școlile din toată lumea.
Acest seminar anual la care s-au înscris peste 500 de cadre didactice, organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în parteneriat cu Fischer International, își propune să le creeze profesorilor români un cadru de evoluție profesională continua.
Evenimentul va începe la ora 10:00 cu o scurtă prezentare a seminarului și a specialistilor ce vor ține prelegeri dascălilor și publicului prezent în sală. Tim Pearse va fi primul care va lua cuvântul până la aproximativ ora 11:00 când va începe prelegerea lui Gary Anderson. La ora 13:00 se va deschide în mod analog cea de-a doua sesiune a seminarului unde primul care va lua cuvântul după prezentarea de deschidere va fi Gary Anderson.  ”Vom analiza împreună evoluțiile pentru testele Cambridge English: Young Learners (YLE) și noile broșuri Home Fun, activitățile online și aplicația Word Fun World pentru a motiva tinerii cursanți să practice și să se distreze în timp ce învață o limbă nouă în timpul lor acasă cu sau fără părinții lor”, subliniază Gary Andreson.
Datorită numărul mare de profesori care și-au exprimat dorința de a participa la seminarul din data de 10 martie 2018, anul acesta vor avea loc două sesiuni, ambele susținute în Aula Magna, Academia de Studii Economice, Piața Romană 6, București. Astfel, profesorii care s-au înscris până pe 23 februarie 2018, vor participa la sesiunea de dimineață, din intervalul orar 10:00 – 12:00, iar înscrierile efectuate începând cu data de 24 februarie vor participa la a doua sesiune a conferinței, în intervalul orar 13:00 – 15:00. Toate activităţile din cadrul seminarului sunt gratuite. Detalii pe site-ul fundației și pe pagina de facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.