Serialul „Vikings” continuă

 

Platforma de streaming Netflix a cumpărat drepturile pentru o continuare la serialul „Vikings”, ale cărui şase sezoane originale au fost difuzate de postul History Channel, şi care în acest sequel va avea 24 de episoade şi se va numi „Vikings: Valhalla”, relatează EFE.

Noua etapă va fi asigurată de creatorul său original, Michael Hirst, deşi nu se ştie dacă episoadele vor fi împărţire în două sezoane sau vor fi difuzate într-un singur calup, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter.

Acţiunea din „Vikings: Valhalla” se va desfăşura cu 100 de ani după intriga originală difuzată de History Channel şi va prezenta aventurile unor vikingi „cei mai faimoşi din câţi au existat: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada şi regele Wilhelm Cuceritorul (un descendent viking)”, a anunţat Netflix într-un comunicat.

Aceşti bărbaţi şi femei se vor angaja pe noi drumuri în timp ce luptă pentru a supravieţui într-o Europă în permanentă schimbare şi evoluţie”, se arată în comunicat.

Acest sequel anunţat de Netflix se afla în planurile producătorilor încă din ianuarie, când s-a anunţat că serialul original se va încheia cu cel de-al 6-lea sezon şi a cărui premieră este prevăzută pentru 4 decembrie.

Fiecare sezon al serialului „Vikings” a avut 20 de episoade, astfel încât Neflix a mizat pe un nou format care va fi scris şi produs de Jeb Stuart.

Acest serial de ficţiune nu face parte din catalogul Netflix, drepturile sale de difuzare aparţinând platformelor Hulu şi Amazon, dar surse apropiate industriei audiovizuale speră să fie încheiat un acord care să vizeze includerea acestui serial de succes în catalogul gigantului de streaming.

Lansat în 2013, „Vikings” a devenit unul dintre cele mai mari succese pentru studioul Metro-Goldwyn-Mayer, după mai mulţi ani dificili pentru legendara companie.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.