Sibiu Jazz va suna și rock

Organizatorii Sibiu Jazz Festival (SJF) au anunţat că ediţia din acest an, care se va desfăşura în perioada 21-23 august, va avea şi o componentă rock.

Sibiu Jazz Festival, o experienţă muzicală unică, vine cu o surpriză pentru publicul român şi internaţional. Sibiu Jazz Festival îşi continuă tradiţia pe scena muzicală din România cu o inovaţie la nivel de repertoriu si expresivitate artistică.

Pe lângă eleganţa şi ritmicitatea jazzului clasic, festivalul are anul acesta o componentă inedită de rock care se îmbină perfect pe scenă, oferind nu doar o experienţă artistică cu totul neobişnuită, ci şi o alternativă de a pune în comun oamenii, antrenându-le energiile, live si online, prin vocaţia universală a muzicii cu respectarea regulilor impuse de virusul COVID19.

Publicul român este aşteptat la sfârşitul penultimei săptămâni din august, respectiv pe 21, 22 şi 23, să se învioreze la Sibiu alături de mari artişti ai scenei naţionale care ne vor pune sufletul în mişcare prin muzica lor extrem de bogată şi creatoare.

Pe parcursul celor trei zile de festival vom simţi viaţa în ritmuri antrenante alături de Paolo Profeti & ArtHitElectronic – Swing Project, Firma – Commissioned Jazz-Rock Project (proiect creat special pentru SJF), Viţa de Vie – Acoustic Jazz-Rock Project, Berti Barbera şi mulţi alţii”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, Sibiu Jazz Festival este un eveniment cultural major, de importanţă naţională şi internaţională, având în vedere „longevitatea, consecvenţa şi numărul impresionant de celebrităţi ale genului, care îl onorează cu prezenţa”.

SJF este singurul festival de jazz din România inclus în programul internaţional de promovare al turismului cultural, care a fost lansat pe piaţa europeană în perioada 2018-2020: JAZZ ACROSS EUROPE.

Programul complet al festivalului poate fi vizionat la adresa https://sibiujazz.eu/.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.