Sibiul la putere la noua ediție a Galei Premiilor Radar de Media!

Gala Premiilor Radar de Media, ediția a XII-a, a avut loc în data de 7 noiembrie, la Sala Luceafărul din București.

Cu o tradiție de 12 ani, Gala Premiilor Radar de Media desemnează cele mai bune producții TV, cei mai buni prezentatori și jurnaliști, cele mai bune publicații, cele mai mediatizate vedete și cele mai de succes proiecte media ale anului.

În acest an, Sibiul s-a aflat pe podium, având ca reprezentanți de seamă pe părintele Constantin Necula și pe tânăra artistă Dominique Simionescu.

Cel mai mare premiu din cadrul Galei și anume ,,Omul Media al anului 2023” a fost câștigat de părintele Constantin Necula.

Dominique Simionescu a câștigat premiul Myosotis pentru albumul de debut și pentru promovarea muzicii și tinerelor talente prin organizarea festivalului internațional Hermannstadtfest.

Premiile speciale Myosotis au fost stabilite de Comisia de Atestare a Calităţii, Performanţei şi Excelenţei, prezidată de muzicianul şi scriitorul Claudiu Dumitrache și i-a avut anul acesta în componenţă pe Raluca Mihaela Găină, Simona Ţăranu, Leyla Salman, Irena Boclincă, Alexandra Putanu, Dorin Huntai, dar și pe jurnalistul brașovean Dragoş Popa.

Evenimentul a fost organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache şi produs de GMR Media by Raluca Mihaela Găina, sub egida publicaţiei Radar de Media.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.