Siderat de România: Domnul GOE – George LUCIAN

Atât de multă iresponsabilitate în ale declaraţiilor din partea unui premier post decembrist, credeţi-mă, doamnelor şi domnilor, că nu mi-a fost dat să văd de când monitorizez acest sector numit presă românească. Cu un comportament agresiv, întâlnit doar la copiii ultrarăsfătaţi din opera marelui Caragiale, Ponta arată că nu a învăţat mai nimic din arta diplomaţiei şi a bunului simţ, învingându-l, prin atitudine, până şi pe celebrul Goe. Care s-a limitat , fie vorba între noi, doar la chestiuni specifice vârstei lui. Pe când, cârlanul PSD-ului şi-a mai suflat mucii prin fasolea Roşia Montană, băgând la înaintarea chestiunea cu coruperea de către RMGC a politicienilor autohtoni.

Ce mă miră este lipsa de reacţie a autorităţilor (justiţie, DNA etc) imediat ce al nostru premier a scos pe gură stolul de porumbei împuţiţi cu cianură. Ar fi trebuit măcar de ochii lumii, ca să arate că sunt independenţi politic, să se autosesizeze cu privire la spusele lui Goe din Victoriei şi să zornăie puţin cătuşele pe holurile Stânii din Arsenalului şi pe la Victoriei, de asemenea. Aşa că să îi mai sperie un pic pe cei ce s-au mânjit pe labe cu sângele otrăvit împroşcat de RMGC. Pentru că, indiferent că a fost spusă la mişto pentru a deturna atenţia de la alte probleme mai grave ale ţării, afirmaţia cretinoidă cu privire făcută în direct, la oră de maximă audienţă, pe postul public de televiziune, reprezintă, dincolo de orice, un atentat la siguranţa naţională şi la subminarea economiei naţionale.

Ba mai mult, dacă statul de drept ar fi existat şi era şi funcţional, ar fi urmat convocarea de urgenţă a CSAT-ului şi discutarea problemei la modul cel mai serios. Repet, în condiţiile în care parametrii funcţionării României din punct de vedere administrativ erau în limitele normale.

Dar cum peste toată povestea s-a aşternut liniştea, iar gulgutierii lucrează din greu la telenovela USL Antonescu – Ponta cu Băsescu în rol episodic, nu îmi rămâne decât să constat că în România până şi în justiţie dreptatea se măsoară, ca şi tăcerea, în AUR. Mult AUR.

Prietenii din RMGC ştiu de ce…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.