Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Siderat de România: Nici invazia nu mai e ce-a fost odată…

Publicat: joi, 02 ianuarie 2014

Aş fi curios să aflu cine e în spatele campaniei privind invazia marţienilor din est în pământescul Albion. Am evitat să scriu despre fenomenul în sine, să îmi dau cu părerea că orice părerolog român, profesionist dar şi amator, cu privire la ceea ce are să se întâmple după 1 ianuarie 2014, odată cu ridicarea restricţiilor de muncă.

Britanicii, dar nu numai ei, au demonstrat că sângele apă nu se face (asta pornind de la modul de gândire al verilor de peste Ocean). Izolaţi cu toţii într-o ecranosferă tehnologică şi sedaţi sistematic cu tot felul de scenarii abracadabrante, urmaşii vechilor exploratori ai lumi, cei de au inventat fotbalul şi s-au proclamat, mai mult sau mai puţin „auto”, părinţii multor descoperiri, au dovedit că nu sunt altceva decât simple unelte în mâna marilor manipulatori versaţi din umbră.

Era clar de la o poştă şi aici, deşi nu îmi place, trebuie să fiu de acord cu unul din emanaţii clasei politice postdecembriste, cine a avut de plecat peste hotare, „la produs de niscai mălai”, ori pentru muncă cinstită, a plecat. Fie cu paşaportul imediat după 1989, ilegal înainte de evenimentele din decembrie acelaşi an, fie cu buletinul după 1 ianuarie 2oo7. Era clar, repet, că invazia esticilor va fi precum aterizarea marţienilor din 1939 şi nimicirea istericilor newyorkezi.

Cineva se află în spatele acestei mascarade mediatice. Am simple bănuieli şi trebuie confirmate înainte de a da nişte nume. Nu vreau să intru în categoria celor care se bat cu pumnii în piept ca Tarzan, alde Ciuvică, Chiriac, Badea şi mulţi alţii ca ei, că Băsescu e vinovat, că Ponta e idiot şamd. Nu vreau să dau nume decât în clipa în care am certitudinea că X, sau Y, e vinovat. Până atunci mai trebuie să curgă nişte apă prin reţeaua hidrografică a României.

Să asistăm zâmbind aşadar de pe tuşă la siderarea invadaţilor, aflaţi în ingrata postură de a nu avea vitejeşte cui să ţină piept la ieşirile principalelor aeroporturi din ţara lor. Aşa cum, pe vremuri, ca mai toţi strămoşii lor, dar nu numai ai lor, erau în permanenţă alertă şi pregătire pentru a riposta valurilor nimicitoare ale popoarelor migratoare. Alea de învăţam pe la orele de istorie că au trecut şi pe aici şi ne-au trimis numeroase pacoste pe cap.

Poate le-o fi ieşind faza cu extratereştrii că în niciun caz nu le-a mers cu dramatizarea cu esticii.

Trist de-a binelea…

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20859

Publicat de la data ian. 2 2014. Categorii Editorial, Opinii. Comentarii, Siderat de România.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 februarie 2020, 4:13
 

VSV
Parţial noros
7°C
22 km/h
Perceput de temperatură: 1°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 52%
Vânt: 22 km/h VSV
Rafale de vânt: 22 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:03
Apus: 17:56
Prognoza 25 februarie 2020
Zi
 

SV
Predominant însorit
14°C
Vânt: 7 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NV
Nori intermitenti
4°C
Vânt: 0 km/h NV
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Avertizare meteorologica
    COD : ROSU Ziua/luna/anul : 23-02-2020 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții; Fenomene : conform textelor; Mesaj : AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 18:00Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului în […]

Loto

Horoscop

  • 266.632 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team