Siderat de România: Ţara arde şi baba …

Astăzi nu aveam chef de scris ceva anume. Mi-am spus să stau liniştit şi să privesc tavanul. Numai că Aghiuţă m-a împins să butonez telecomanda şi să ajung astfel la canalele de ştiri. Am trecut în treacăt peste ele, dar pe retină mi-au rămas întipărite aberantele titluri cu care acestea doreau să surprindă şi atragă de dragul audienţei atenţia urmăritorilor.

Nu voi înşirui în cele ce urmează tâmpeniile promovate drept probleme majore ale societăţii actuale. Durerea cea mai mare este legată de cauzele care determină apariţia falsei agende media. Dincolo de faptul că românul trăieşte tot mai prost, deşi Vasilescu de la BNR priveşte călare de pe salariul său de nabab cum că realitatea e alta: e drept că s-au scumpit multe, dar şi salariile sunt mai mare (cât cinism!); dincolo de nesiguranţa pe care ajungi să o resimţi tu ca simplu cetăţean neaparţinător al niciunuia dintre clanurile mafiote ce fac legea sub îngăduitorii ochi ai poliţiei. Şi lista ar putea continua…

Dincolo de toate aceste aspecte se află o altă realitate, una specifică sforarilor şi păpuşarilor. O dimensiune pe care prostimea nu o vede, orbită fiind de „frumuseţea” Matrix-ului generat din umbră. Un spectacol tot mai grotesc, asemănător celui din perioada Evului Mediu, al Inchiziţiei, în care cenzura şi pumnul în gură pus adevărului erau şi sunt şi în prezent marile unelte ale liderilor dornici să stăpânească prin teroare şi incultură societatea.

La ce bun să fii deştept când şmecherul e mai tare în finanţe ca tine? De ce să iubeşti şi să zâmbeşti celor din jur când oamenii în costume negre, foşti pastori ori lingăi ai vechiului regim îţi dau servesc cina asezonată cu diverse teorii abracadabrante şi ultra conspiraţioniste?

E drept că la astfel de show-uri se uită cei care şi cred astfel de scenarii. Şi nu am apucat-o să o spun în precedentul comentariu: unde sunt autorităţile care să ia atitudine şi să îi sancţioneze pe aceşti imberbi şi mişei care orbiţi de dragostea pentru propriul patron declanşează tot felul de vendete cretinoide împotriva unui singur om: ŞEFUL STATULUI!!!! Nu m-ar mira , ca la un moment dat, să fiu pe lista neagră a acestor MIB (Men in Black), doar pentru că am scris Antena 3, Mihai Gâdea, Mircea Badea ori varanul în textele mele. La cât de paranoici au devenit orice e posibil.

Unde în altă democraţie a lumii s-a mai pomenit aşa ceva??? Ca omul numărul unu în stat să fie sistematic şutuit şi luat în răspăr de DOUĂ posturi de televiziune despre care se ştie negru pe alb cui sunt aservite???? Căutaţi domniile voastre şi anunţaţi-mă.

Lucrurile sunt clare din punctul meu de vedere. Atât timp cât preşedintele unei ţări e luat mişto, ameninţat sistematic fără a se lua măsuri, ce pretenţii să mai avem din partea autorităţilor să riposteze atacurilor clanurilor mafiote ce fac legea pe teritoriul ţării precum se întâmpla odinioară  în Vestul Sălbatic al Americii.

Apropos, dacă sunteţi curioşi ce mai fac dragii noştri lucrători de prin MAPN ori MAI, căutaţi-i pe Facebook. Unii dintre ei sunt chiar foarte activi la capitolul comentarii. Deh, nărav tehnologic…

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.