Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Situația circulației trenurilor, ora 07:30, 30 ianuarie

Publicat: joi, 30 ianuarie 2014

 

În sud-estul țării, circulaţia feroviară se desfăşoară, în continuare, în condiţii meteorologice dificile, fiind necesară intervenţia permanentă cu pluguri și personal pentru deszăpezirea liniilor și a instalațiilor de cale, astfel încât trenurile aflate în grafic să circule în condiţii de siguranţă. Pe magistrala Bucureşti – Constanţa trenurile circulă şi la această oră tractate cu locomotive Diesel, plugurile de zăpadă acţionând pentru îndepărtarea zăpezii viscolite care se depune pe linii.

 

 

 

CFR Călători informează că, din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic, trenurile care sosesc /pleacă în/din București din/spre zona care s-a aflat sub avertizare de Cod Roșu pot înregistra întârzieri majore. CFR Călători cere scuze pentru perturbările apărute în circulația trenurilor ca urmare a condițiilor meteo și îi roagă  pe toți pasagerii ca, înainte de călătorie, să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Link listă numere telefon: http://www.cfrcalatori.ro/147

 

 

 

La momentul acestei informări, nu există trenuri CFR Călători blocate. O serie de trenuri sunt, însă, anulate din cauza condițiilor meteo dificile.

 

 

 

Trenurile anulate sunt prezentate pe situl Comandamentului de Iarnă de la nivelul Ministerului Transporturilor: http://cci.cfr.ro/mt/default.asp

 

 

 

CFR Călători a luat măsuri pentru ca vagoanele trenurilor, care staționează în gări din cauza condițiilor meteo, să fie încălzite corespunzător.

 

 

 

Înainte de plecarea în cursă, garniturile sunt pregătite pentru circulație în condiții de iarnă şi se fac eforturi asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă în toate zonele afectate.

 

 

 

 

 

Pasagerii care doresc să renunţe la călătorie au posibilitatea de a primi* contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.

 

 

 

Companiile feroviare colaborează operativ şi centralizat astfel încât personalul de serviciu din trenurile aflate în parcurs si cel din gări să poată lua împreună cele mai potrivite măsuri pentru prevenirea situaţiilor neplăcute pentru călători.

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22880

Publicat de la data ian. 30 2014. Categorii ACTUALITATE, Breaking News.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 februarie 2020, 10:41
 

V
Noros
4°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 1°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 75%
Vânt: 11 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:04
Apus: 17:55
Prognoza 24 februarie 2020
Zi
 

VNV
Parţial însorit
17°C
Vânt: 14 km/h VNV
Rafale de vânt: 32 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

VNV
Senin
-1°C
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 1ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 06:00 - 23 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]
  • Avertizare meteorologica
    COD : PORTOCALIU Ziua/luna/anul : 22-02-2020 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 2 Intervalul : conform textului; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : conform textului; Mesaj : MESAJ 2AVERTIZARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN  Interval de valabilitate: 23 februarie, ora 18:00 - 24 februarie, ora 18:00 Fenomene și zone vizate: intensificări ale vântului […]

Loto

Horoscop

  • 266.419 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team