Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Situaţie trafic feroviar, 28 ianuarie, ora 11:00

Publicat: marți, 28 ianuarie 2014
CFR Călători informează că traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţii meteo nefavorabile.
 
În contextul în care legăturile rutiere au fost închise, în continuare capacitatea de transport pe ruta Constanţa – Bucureşti este suplimentată şi se asigură legătura Sudului ţării cu Galaţi şi Brăila.
 
Astăzi 28 ianuarie 2014, circulă suplimentar un tren InterRegio cu destinaţia Galaţi, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 13.40. Trenul va avea opriri pentru preluarea pasagerilor în staţiile: Ploieşti Sud, Mizil, Buzău, Făurei, Ianca, Brăila şi Barboşi.
De asemenea, pe ruta Galaţi – Bucureşti Nord, se va repune în circulaţie trenul InterRegio 1572, cu plecare din Galaţi la ora 13.40 şi opriri în staţiile: Barboşi, Brăila, Ianca, Făurei, Buzău, Mizil  şi Ploieşti Sud.
 
Angajaţii companiilor feroviare sunt în continuare implicaţi în acţiuni de deszăpezire a liniilor şi a macazurilor, de menţinere în circulaţie a trenurilor şi lucrează permanent în condiţiile meteo dificile din ultimele zile, astfel încât toate trenurile aflate în circulaţie să ajungă în siguranţă la destinaţie. În vederea facilitării accesului echipelor de intervenţie feroviară şi a utilajelor pentru deszăpezire, pentru a se evita blocarea în parcurs, deşi numărul de trenuri reintroduse în circulaţie a crescut, se menţin în continuare unele trenuri anulate pe anumite tronsoane feroviare. 
lista link situatie detaliata: http://cci.cfr.ro/mt/default.asp
Menţionăm că trenurile aflate în grafic asigură legătura pe calea ferată cu toate judeţele. De asemenea, pe rutele pe care se normalizează activitatea de exploatare, se vor reintroduce în circulaţie treptat trenurile anulate.
 
Întârzierile din cauza vremii dificile sunt în scădere urmare a eforturilor susţinute depuse în vederea asigurării condiţiilor de siguranţă şi securitate pentru fiecare tren în parte.
Pentru a reduce gradul de perturbare a circulației feroviare este monitorizată permanent circulația pe rutele afectate de ninsoare și se iau măsuri pentru a asigura necesarul de locomotive Diesel pentru remorcare.
În condiţiile speciale de circulaţie din această perioadă, pentru trenurile aflate în staţionare s-au luat măsuri în vederea asigurării alimentării cu energie electrică – pentru a fi menţinută căldura în trenuri la un nivel de confort termic. De asemenea, în sălile de aşteptare din gările mari au fost şi sunt în continuare oferite: ceai cald, apă şi, în funcţie de posibilităţi, sandvişuri.
 
Le reamintim pasagerilor care doresc să renunţe la călătorie, că au posibilitatea de a primi* contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat.
Recomandăm pasagerilor ca înainte de călătorie să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.
Link  lista cu numerele de telefon de la staţiile CFR : http://www.cfrcalatori.ro/147 . Acestea sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubirica Info Utile/ Informaţii telefonice/ Staţii.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22705

Publicat de la data ian. 28 2014. Categorii ACTUALITATE, Breaking News.

Zona comentariilor

Meteo în țară

15 decembrie 2019, 8:24
 

SV
Precipitaţii
5°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 5°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:45
Apus: 16:36
Prognoza 16 decembrie 2019
Zi
 

SV
Parţial însorit
11°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Senin
2°C
Vânt: 4 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 15-12-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:45 si 05:00 In zona : Județul Bacău: zona de munte;Județul Neamţ: zona de munte;Județul Vrancea: zona de munte; Se vor semnala : La altitudini de peste 1600 m, intensificări ale vântului cu rafale de 80...100 km/h

Loto

Horoscop

  • 248.925 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team