SIVECO, 3 premii în competiţia European IT & Software Excellence Awards 2013

La Londra s-a vorbit miercuri româneşte! Juriul European IT & Software Excellence Awards 2013 a decis să acorde 3 premii echipei SIVECO pentru proiectele dezvoltate la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Banca Naţională a Moldovei şi ACET Suceava.

În finala competiţiei au intrat 64 de companii din 15 ţări. SIVECO Romania a primit nu mai puţin de 5 nominalizări pentru tot atâtea implementări de succes ale soluţiilor sale de eLearning, eAgriculture, Enterprise Resource Planning şi eBanking. La Gala de decernare a premiilor care a avut loc miercuri seara, la Hotel Lancaster din Londra, SIVECO Romania a stabilit un nou record în această competiţie care recompensează bunele practici din IT.

„A fost o mare bucurie pentru mine să fiu invitat de trei ori pe scena festivităţii Galei European IT & Software Excellence Awards 2013 pentru ca în numele SIVECO Romania să primesc cele trei trofee. Le mulţumesc tuturor colegilor mei care au lucrat cu multă pasiune la toate proiectele, şi cele nominalizate şi cele care au obţinut în final marele premiu la categoria unde am concurat. Trei premii într-o mare competiţie care valorizează excelenţa în IT ne reconfirmă că ceea ce facem în SIVECO are valoare. Suntem singura companie românească premiată și singura companie europeană triplu laureată. Pentru câteva ore, la Londra s-a vorbit românește şi am fost foarte mândru de asta”, a declarat imediat după decernarea premiilor Radu Jugureanu, AeL eContent Manager SIVECO Romania.

“Juriului i-a fost foarte dificil să decidă câştigătorii acestei ediţii. A fost un număr dublu de aplicaţii înscrise în competiţie, în comparaţie cu anii precedenţi, şi toate de o calitate excepţională. Compania care a înregistrat cel mai mare succes anul acesta este SIVECO Romania, care şi-a adjudecat nu mai puţin de 3 premii. Acestea reprezintă o mare realizare şi dovedesc dedicarea şi competenţa echipei SIVECO în dezvoltarea şi implementarea soluţiilor înscrise în competiţie. Faptul că SIVECO a plecat cu 3 trofee, într-o competiţie în care a concurat alături de companii IT de top din toată Europa, ar trebui să aducă întregii echipe multă satisfacţie şi mândrie”, a declarat John Chapman, Director Editorial IT Europa.

La categoria „Vertical Market Solution of the Year” a fost premiat proiectul informatic dezvoltat pentru Banca Naţională din Moldova. Acesta a avut ca obiectiv dezvoltarea unui nou model de raportare financiară a băncilor comerciale către banca centrală, aliniat la cerinţele europene în domeniu.

La categoria „ERP/Supply Chain Management Solution of the Year”, SIVECO a primit trofeul pentru implementarea sistemului informatic integrat SIVECO Applications la compania ACET Suceava, operatorul regional ce gestionează serviciile publice de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Suceava şi alte 7 oraşe din zona de nord-est a ţării. Proiectul a fost apreciat pentru modul în care a contribuit la eficientizarea activităţii societăţii şi la construirea unei relaţii foarte bune cu clienţii finali.

La categoria „Government Solution of the Year” a fost premiată o soluţie cu impact major pentru economia românească: este vorba de sistemul IT cu acoperire naţională, implementat la Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Sistemul de Procesare a Cererilor pentru Dezvoltare Rurală a fost apreciat de juriu pentru susţinerea diversificării activităţii economice şi creşterea calităţii vieţii în zonele rurale, conform normelor UE. În ultimii 5 ani, satele româneşti au atras peste 5,18 miliarde de euro din fonduri europene şi naţionale cu ajutorul soluţiei IT dezvoltate de SIVECO

„Îi felicit pentru această reuşită pe toţi colegii implicaţi în proiectele premiate. Le mulţumim clienţilor noştri  – Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Banca Naţională a Moldovei şi ACET Suceava –  pentru colaborarea pe care am avut-o în construirea unor proiecte de impact, a căror valoare este din nou confirmată. În cei peste 21 de ani de activitate echipa noastră a demonstrat că tenacitatea şi dăruirea sunt de fiecare dată  răsplătite”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director general SIVECO Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.