Smart City-Urban Project, primul târg de soluții și produse smart city

Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate organizează Smart City-Urban Project, primul târg de soluții și produse smart city. Evenimentul va avea loc în data de 30 martie 2017, la Camera de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul este gândit ca o platformă directă de vânzare între cei care dezvoltă și integrează soluții smart city și potențialii beneficiari. Autoritățile locale vor găsi soluții inovatoare, tehnologie de ultimă oră, inovație și proiecte pilot. Producătorii și dezvoltatorii vor găsi soluții de finanțare și cumpărători, iar audiența se va bucura de prezentări și demonstrații ale liderilor din domeniile care formează conceptul smart city. Se vor regăsi deasemenea module dedicate pentru IT&C, Mobilitate Urbană, Construcții/Dezvoltare Urbană, Soluții urbane pentru energie, mediu, apă și ecologizare și Social Citizen.

Eveniment unic prin modul de organizare și abordare, Smart City Urban Project este cel mai important eveniment al acestui început de an din industria smart city.

Smart City-Urban Project este primul din seria de evenimente dedicate informării complexe asupra soluțiilor pentru viitoarele orașe inteligente din acest an, atât pe plan național cât și internațional, printre care amintim evenimentele anuale Smart City Convention (17-18 mai 2017) și Smart City Industry Awards (19 octombrie 2017).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu CCIR – Camera de Comerț și Industrie a României, Bucharest Business Breakfast și se află sub patronajul World’s Smart Cities Organization.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.