SOCAR  a deschis două noi benzinării şi a ajuns la 63 de staţii de carburanţi în România

Noile benzinării SOCAR s-au deschis in județele Ialomița şi Brăila. Prin noile investiţii, SOCAR ajunge la o reţea de 63 de benzinării, creând astfel noi locuri de muncă in România.

Cele două stații de distribuție carburanți din rețeaua SOCAR sunt situate pe șoseaua București – Constanța, nr 14 (DN 2A), orașul Slobozia și DN 22B km 4+200 între Brăila și Galați.

Benzinăriile sunt dotate cu tehnologie de ultimă generaţie, echipamente moderne, pompe rapide şi sistem modern de iluminat care permite un consum redus de energie.

SOCAR comercializează 4 tipuri de carburanţi sub brandul “Nano” (Nano 95, Nano Diesel, Nano 98, Nano Super Diesel), noile staţii fiind prevăzute cu 4, respectiv 2 pompe.

În benzinăriile SOCAR clienţii pot beneficia de serviciile de achiziţie roviniete si peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăţi facturi, utilităţi, reîncărcări cartele telefonice etc.

SOCAR este menit să ofere clienţilor nu numai calitatea carburanților ci și a serviciilor gastro.

Café Nar este modul SOCAR de a întâmpina clienţii cu produse proaspete și preparate tradiționale din Azerbaijan – cafeaua la nisip şi sucul de rodie, cât şi alte produse alimentare, nealimentare sau accesorii pentru maşină. 

Rețeaua de stații de alimentare SOCAR din România acoperă deja 25 judeţe: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Hunedoara, Sibiu, Argeş, Bucureşti, Braşov, Damboviţa, Satu-Mare, Dolj, Brăila, Gorj și Ialomița.

Despre SOCAR Petroleum SA

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale.

SOCAR investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale. 

Din anul 2011, The State Oil Company of Azerbaijan Republic s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.

Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 63 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat  aproximativ 725 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.