Sportul alb, în slujba copiilor cu dizabilităţi


 
 
   În perioada 15 februarie – 3 martie 2014, Primăria Sectorului 6 sprijină desfăşurarea turneului de tenis “Şanse la integrare”, destinat jucătorilor amatori de tenis, care doresc să susţină programele de integrare a copiilor cu dizabilităţi din Sectorul 6.
 
   Competiţia se desfăşoară la dublu şi are scop caritabil, persoanele participante (oameni de afaceri, cadre didactice, reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale, ai administraţiei publice a Sectorului 6 etc.) implicându-se în susţinerea proiectelor destinate copiilor defavorizaţi, derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6. Toţi membrii celor 14 echipe înscrise în competiţie vor primi diplome şi premii constând în produse artizanale, realizate manual de copiii beneficiari ai serviciilor oferite de  DGASPC Sector 6.
 
   Turneul se desfăşoară în incinta fostului Complex Sportiv Mazicon, din Str. Bascov nr. 14-18, având ca scop sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele cu care se confruntă copiii cu dizabilităţi, dar şi promovarea programelor derulate în domeniul protecţiei copiilor defavorizaţi.
   
    În cadrul aceleiaşi iniţiative, în data de 22 februarie 2014, în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Palatul Golescu Grant” va fi organizată o competiţie de şah rapid, la care sunt invitate persoanele adulte care  doresc să sprijine activitatea derulată de DGASPC Sector 6 în beneficiul categoriilor sociale defavorizate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.