Startup Path 2018, cel mai important eveniment al toamnei dedicat tinerilor antreprenori

Startup Path 2018, cel mai important eveniment al toamnei dedicat tinerilor antreprenori se pregătește de start. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 10 -11 septembrie, la Impact Hub din București, va aduce împreună toți steakholerii ecosistemului antreprenorial, de la acceleratoare și hub-uri, la fonduri de investiții și angel investitors, la banci și organizații care susțin antreprenorii prin diverse initiative.

Startup Path 2018 este o colecție de experiențe, idei, povesti de success, dar și eșecuri, discuții inspiraționale și studii de caz. Vor fi două zile pline, în care speakeri și antreprenori locali și internaționali vor aborda teme precum: leadership și comunitate, finanțare și obținerea de capital și strategii de creștere rapida, ce pot fi aplicate cu success în dezvoltarea produsului, marketing și vânzări, până la monetizarea ideilor și aplicarea unor noi modele de business. De asemenea, nu vor lipsi numeroase oportunități de networking, în cadrul unor serii de întâlniri one-on-one dar și network-tables cu speakerii prezenți. Printre aceștia se vor afla și Gordon Starr (Founder & CEO Starr Consulting Group, USA), Kirk A. Sigmon (avocat specializat în drepturi de proprietate intelectuală, Banner & Witcoff Ltd), Emmanuele Musa (Co-founder Babele), Claudiu Vrînceanu (Co-founder VP Connection), Sergiu Neguț (Co-founder Fintech Os) și Radu Georgescu (Founder- Partner Gecad Ventures).

Evenimentul va fi deschis de E.S. Ambasadorul al Statelor Unite ale Americii la București, domnul Hans Klemm.

În cadrul Startup Path se va desfășura și Pitch Competition, o provocare adresata tinerilor antrerenori ale caror afaceri propun soluții pentru problemele existente în diverse domenii. Din zeci de companii care au aplicat, juriul format din antreprenori și business angels a selectat douăsprezece: XVision, Homepod, Genetx, ProductLead, WeDoo3dRomania, Clark Vision, SupplyBlockchain, This Is Not A Storm, 3 PM Digital Masters, Ascendio TechVision, Nifty Learning și Sensix Environment.

Premiile au o valoare totală de 80.000 usd, premiul întâi fiind o excursie de o luna în California în cadrul căreia câștigătorul va avea acces la mentori, întâlniri cu antreprenori și business angels și multeb alte instrumente care îl vor ajuta ulterior în dezvoltarea afacerii sale.

 

Startup Path 2018 este primul eveniment dintr-o serie de inițiative organizate de revista Business Review în acord cu noua sa viziune. Poziționată ca prima revistă de business în limba engleza din România și având o istorie de 20 de ani, Business Review își propune ca, începând din acest an, să sprijine și să contribuie în mod activ la creșterea și dezvoltarea unei comunități puternice de antreprenori în România și sud-estul Europei devenind o veritabila platformă care promovează tinerii antreprenori și interesele acestora și le ofera acces la informații și oportunități prin conținut editorial relevant, evenimente dedicate și networking.

Pentru agenda completă a evenimentului Startup Path 2018 și achizitionarea biletelor vă rugăm să accesați http://www.startup-path.org.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.