Ștefan Bănică și “Jake și femeile lui” vin la Focșani si la Ploiesti!

  Ștefan Bănică  dă viață unui nou personaj fascinant din galeria dramaturgului Neil Simon, Jake, singurul rol masculin din piesa “Jake și femeile lui”.
    Luni, 18 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultură ”Leopoldina Bălănuță” (Strada Mihail Kogălniceanu nr. 4) din Focșani si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiesti va avea loc spectacolul “Jake și femeile lui”, o comedie spumoasă regizată de Claudiu Goga.
         
      Din distribuție fac parte actrițele Carmen Tănase, Anca Dumitra, Andreea Vasile, Luminița Erga, Ada Galeș, Diana Roman, Nadiana Sălăgean și Roberta Mitache – femeile care ”populează” lumea reală și imaginară a lui Jake, interpretat deȘtefan Bănică.
       „<<Jake și femeile lui>> este unul dintre cele mai interesante spectacole pe care le-am jucat în cariera mea” – a declarat Ștefan Bănică.
        Piesa lui Neil Simon “Jake și femeile lui” s-a jucat prima dată pe Broadway, în 1992, cu Alan Alda în rolul principal, într-un singur an având peste 250 de reprezentații.
         Jake este un scriitor de succes, care are relații cu probleme. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, el examinează toate relațiile cu femeile din viața sa, suprapunând planul imaginar cu cel real, în speranța de a înțelege modul prin care ar putea fi un soț mai bun. Piesa permite spectatorului să intre în lumea interioară a celebrului autor, fiind în parte autobiografia celui mai mare dramaturg contemporan, Neil Simon. Acţiunea se desfășoară în apartamentul newyorkez al scriitorului, unde realitatea și imaginaţia se amestecă, granița dintre lumea reală și universul din capul scriitorului devenind din ce în ce mai fină, aproape topindu-se. Jake dialoghează mult, atât cu femeile din viața lui reală, cât și cu cele din lumea sa imaginară, cum ar fi prima soție, decedată în urmă cu mulți ani. Din interacțiunea lui Jake cu femeile din viața lui, fie reale, fie imaginare, rezultă atât comicul situațiilor, dar și momentele de mare sensibilitate.
       Regizorul Claudiu Goga a făcut o alegere extrem de inspirată distribuindu-l pe Ștefan Bănică în rolul lui JakeRolul este complex și dificil, Ștefan Bănică interacționând cu toate femeile, cu sine și cu publicul. (Judy Florescu).
 
        Așadar, credeți că aveți probleme? Veniți la teatru să vedeți câte probleme are Jake!
      Luni, 18 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultură ”Lepolodina Bălănuță” din Focșani! Si marti, 19 septembrie 2017, ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiesti.
 
         Preț bilet: Categ. I: 100 lei, Categ. II 80 lei
       Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură ”Lepolodina Bălănuță”, zilnic, între orele 8:00-20:00), respectiv la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiesti.  
și online, pe:
        Bilete și rezervări: 0723.429.264/0770618131/0372799420/0726797900

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.