Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Stimabililor, ţara NU SE GUVERNEAZĂ de la tembelizor! – George LUCIAN

Publicat: miercuri, 04 decembrie 2013

Asistăm, doamnelor şi domnilor, la un nou episod din grotesca şaradă a războiului politic mioritic. O bătălie care, fie vorba între noi, nu are nicio finalitate benefică pentru vreuna dintre taberele implicate. Mai tristă este modalitatea aleasă de combatanţi pentru a-şi impune punctele de vedere. Au mai vorbit şi alţii de-a lungul timpului despre ea şi de fiecare dată, indiferent cine a făcut-o, a fost asemeni unui urlet în pustiu.
Aleşii neamului nu vor nici în ruptul capului, darămite în al 12-lea ceas, să priceapă că ţara trebuie guvernată. Ei zic că o fac. Realitatea demonstrează contrariul. Seară de seară, de parcă dau examen la actorie, care mai de care dintre politicieni se înghesuie să apară pe sticlă. Vin în faţa camerelor de luat vederi pentru a se împăuna cu cine ştie ce mare mică grozăvie elucubrată de sinapsele rămase în viaţă.

Mai nou, România, de altfel o naţie arhicunoscută pentru spiritul său mereu creator de surprinzător, a brevetat un nou mod de guvernare. Unul care se face prin bileţele de „dragoste” trimise cu bezele şi ocheade prin intermediul tembeliziunilor. Pâine şi circ din care pierde clasa politică, pe de o parte, societatea, de cealaltă parte, dar cu un mare câştigător: media, în special cea vizuală care cu o investiţie minimă la nivel logistic, poate să îşi umple lejer buzunarele pe scandalul dus între adversarii scenei sociale.

La final, ca un mic reminder: cine urla şi îşi umfla bojocii în urmă cu doi ani dându-şi pumni în piept şi acuzând puterea că stă mai mult prin platourile de televiziune în timp ce ţara suferă? Nu cumva taman cei care deţin frâiele guvernării? Veţi sări de fund în sus şi veţi replica: Băsescu e de vină! Serios??? Ce îi ţine în loc pe cei din Palatul Victoria să îşi ducă la îndeplinire acţiunile (deja s-au vasalizat economic „agenturilor” străine, pe care, pe când erau în opoziţie, le spurcau de mama focului), în contextul în care l-au cam izolat pe marinerul ţării? Totul nu este altceva decât simplu praf aruncat în ochii prostimii care stă gură-cască şi priveşte cum se înjură unii pe alţii, uitând că toţi nu sunt altceva decât produsul eşaloanelor inferioare ale vechilor structuri PCR, UTC şamd.

Ia luaţi de reflectaţi!

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=19387

Publicat de la data dec. 4 2013. Categorii Opinii. Comentarii.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 octombrie 2019, 10:53
 

N
Ceaţă
12°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:34
Apus: 18:27
Prognoza 19 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Senin
10°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 03:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Galaţi;Județul Vrancea: zona joasă;Județul Vaslui; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m.
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 00:00 si 03:00 In zona : Județul Bacău: Roșiori;Județul Neamţ: Roman, Săbăoani, Roznov, Borlești, Tămășeni, Cordun, Horia, Doljești, Gherăești, Zănești, Podoleni, Rediu, Trifești, Ion Creangă, Sagna, Români, Icușești, Botești, Bârgăuani, Cândești, Mărgineni, Bahna, Secuieni, Ștefan cel Mare, Costișa, Oniceni, […]

Loto

Horoscop

  • 234.543 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team