Student român la Londra: “Dumnezeu a fost ucis de Occident, VREAU SA MA ÎNTORC ACASA!”

O scrisoare emotionanta a unei tinere studente plecata la studii în Marea Britanie circula de câteva zile pe Internet. Viziunea româncei noastre despre Occident: un loc fara identitate, cu traditii care se pierd încet-încet din cauza globalizarii, în care cetatenii se tem permanent de extremismul islamic, în care nimanui nu-i pasa ce gândesti sau ce doresti. Este inutil sa va spunem ca scrisoarea tinerei se bucura de o audienta incredibila pe retelele de socializare.

“Sunt studenta în Londra la una dintre cele mai bune universitati europene. Sunt mândra ca am reusit sa ajung aici si le voi fi recunoscatoare parintilor mei pt educatie si efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a ma trimite la studii de calitate mereu.
Dar ma deranjeaza teribil întrebarea tuturor „Te mai întorci?” Si uimirea clara la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atât de ferm înainte de a ma muta în Londra. Înainte era un „mi-as dori, daca voi avea unde sa ma întorc ma voi întoarce”.

Suntem o generatie crescuta într-o scârba pentru patrie, am crescut cu Badea care înjura tara mereu, am crescut fiind educati sa admiram valorile occidentale „superioare” si „ideale”.
Credem ca politica, cultura si educatia cât mai internationala este foarte benefica, credem În globalizare, suntem de acord câteodata ca România e frumoasa dar pacat ca e locuita si parca tot mai bine e în Londra… Români scumpi, cât putem sa ne înselam…
Ce este Occidentul….?
Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate traditiile, cenzura comunismului bolsevic s-a transformat în a fi , traiesti cu riscul ca un islamist extremist poate sa bombardeze pentrut Allahul lui locuitorii unei tari în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusa pt ca poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucisi în pântece de catre propria lor mama – avortul fiind vazut ca o metoda contraceptiva în loc sa i se spuna crima, Craciunul si Pastele precum si alte traditii stravechi subt doar un prilej de marketing , aici nu exista nici un pic de profunzime,; relatiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentrut CV si când vrem sa ne casatorim gasim noi pe perfectmatch.com ceva nu?

Lumea discuta oameni, nimanui nu îi pasa ce gândesti, ce simti ce îti doresti.
Putini mai stiu sa iubeasca, feminismul distruge relatiile barbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învatat asa ca nu mai învatam copiii de mici sa se comporte ca baietei sau fetite ci îi lasam pe ei sa îsi aleaga ce sex vor sa aiba, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creati de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident.

De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?

Noi avem oameni, noi stim sa traim, noi radem ca fugim cu nasu de acasa o saptamâna în munti cu corturile.

Noi ne salutam cu „Doamne ajuta!”

Noi avem un pamânt binecuvântat de oasele si sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâtia romani pt viitorul nostru si noi fugim ca vitele în Occident?

De ce acceptam ca Securistii comunisti sa ne conduca în continuare prin politica si educatie?

De ce acceptam ideile occidentale cu bratele deschise?

De ce acceptam ca barbatii nostri sa fie carne de tun pt NATO dar nu suntem în stare sa ne recuperam Moldova de peste Prut dupa atâtia ani de la caderea comunismului?

De ce acceptam ca în continuare memoria luptatorilor anticomunisti sa fie calcata în picioare si la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului înca nu le sunt recunoscute meritele?

De ce esti drogata scumpa Românie cu iluzii occidentale?

În Occident unde pleaca bietii romani sa faca o pâine, germanii, francezii, englezii îi trateaza ca pe niste sclavi, fiind roman esti privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi si privilegii doar datorita faptului ca a trait sub dominatia imperiului pt decenii…

Si noi românii care avem o tara superba, un pamânt fertil, plin de zacaminte, Rosia montana, delta, Carpatii, Dunarea, Marea Neagra stam sa cersim si sa ne umilim pt o pâine prin Anglia, Italia si Spania….

Îmi plânge inima când vad cum sunt tratati pe pamânt strain când acasa la ei puteau mânca din belsug, daca nu ar fi fost lacomia hotilor de la putere… care au vândut ?ara pe nimic.

VREAU SA MA ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate ca nu voi avea niciodata banii pe care i-as avea lucrând aici. Dar cum spunea tatal lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar noptile îti vor fi îngrozitoare.

Omul nu are numai trup de hranit, mai e si sufletul. Si mai distrugatoare este setea si foamea sufletului îndepartat de pamânt si de neam decât foamea trupeasca…

Asa ca români, plecati, plecati la studii, plecati ca sa vedeti în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecati si învatati sa va iubiti tara si realizati ce frumusete ati lasat în urma.

Si apoi ne vom întoarce cu totii, valuri valuri, cu si mai multa forta si dorinta de schimbare, si dupa 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Cristiana Maria Marcu
Sursa: http://romani.co.uk

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.