SUSTINE RECICLETA!

Firma ta este amplasata in zona RECICLETA (sec. 1 si 2, Bucuresti) ?
Generezi cantitati mici (5-150kg) de hartie, carton, plastic sau doze de aluminiu si vrei sa te asiguri ca ajung la reciclare?
Daca raspunsul la aceste intrebari este “da”, inscri-te in program si solicita colectare! Deseurile tale vor fi reciclate, vei economisi timp si spatiu. Vom folosi pentru transport cargo-tricicleta, care nu polueaza, conduse de persoane defavorizate.

Vrei sa-ti promovezi produsul/serviciul locuitorilor din sectorul 1 sau 2 al capitalei? Apeleaza la promovarea outdoor pe cargotricicleta si mesajul tau va fi vizibil in trafic in fiecare zi lucratoare din saptamana.

 Locuiesti la bloc, in zona RECICLETA din sec.2? Vorbeste cu administratorul blocului tau sa apeleze la serviciile noastre gratuite – va aducem un recipient special de colectare si ridicam hartia reciclabila cand recipientul s-a umplut.

Nu esti in zona RECICLETA, dar vrei sa sustii dezvoltarea proiectului pentru a extinde aria sa de acoperire? Doneaza in contul nostru, directioneaza 2% din impozitul deja platit statului sau semneaza un contract de sponsorizare, deductibil din impozitul pe profit si sustine financiar RECICLETA.

Ne poti ajuta si cu timpul tau, ca voluntar, in domenii precum – traducerea in engleza a website-ului, IT, marketing, vanzari, scriere de proiecte sau cu servicii/produse necesare in proiect – saci de plastic, cutii de carton si metal, reparatii biciclete, materiale promotionale, echipamente biciclisti, telefoane cu GPS etc.

Recomandarile ne sunt de mare ajutor – poate stii firme care sunt in zona noastra de proiect, sau firme care pot sa ne devina partenere sau ai contacte in primariile din Romania (UE) unde am putea sa implementam acest concept.

Urmareste noutatile RECICLETA pe pagina noastra de Facebook si lasa-ne o recenzie. Multumim!

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la recicleta@viitorplus.ro

Echipa RECICLETA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.