Tactic Baschet Club: Reţeta unei vacanţe reuşite prin sport

Clubul sportiv pentru copii Tactic Baschet Club a dat startul înscrierilor pentru sesiunea de antrenamente din vacanţa de vară.

“Criza a afectat bugetele multor familii care nu îşi mai pot permite sa meargă la fel de des în concediu. Părinţii le pot oferi totuşi copiilor posibilitatea de a-şi petrece în mod plăcut vacanţa de vară şi în Bucureşti, înscriindu-i la un sport”, a declarat Dan Ungureanu, manager Tactic Baschet Club.

Potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare a pieţei Ipsos, doar 54% dintre europeni îşi planifică vacanţe în vara lui 2013, numărul lor scăzând până la nivelul anului 2000.

Cum vacanţa de vară se apropie cu paşi repezi, Tactic Baschet Club vine cu o soluţie pentru parinţii care vor să umple timpul copiilor cu activităţi distractive şi educative în acelaşi timp.

Prin înscrierea la antrenamentele Tactic Baschet Club, copiii îşi vor putea face noi prieteni pe timpul vacanţei de vară.

Fiind un sport de echipă, baschetul ajută la dezvoltarea aptitudinilor sociale şi îi învaţă pe copii cum să îşi rezolve problemele apărute prin comunicarea cu ceilalţi.

Cu ocazia înscrierilor pentru sesiunea de antrenamente din vacanţa de vară, Tactic Baschet Club va lansa şi o campanie de promovare pe pagina de Facebook a clubului.

Antrenamentele se desfăşoară în sala aflată la etajul 1 al clubului sportiv „Eurosind Magic Club”, din incinta Stadionului Olimpia, Calea Vitan nr. 176-204, sector 3.

Costul unui abonament lunar la antrenamentele Tactic Baschet Club este de doar 200 lei, echivalentul unei sesiuni la shopping sau a unui coş de cumpărături la hipermarket.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.