Târgul de Aviaţie Românească 2013, în acest weekend la aeroportul Băneasa

Clubul Aviatorilor şi Aeroclubul României, în parteneriat cu Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Romaero şi AOPA România, organizează în zilele de 20 si 21 aprilie, la  Aeroportul Internaţional “Aurel Vlaicu” Bucureşti Băneasa “Târgul de aviaţie româneasca 2013”.

Manifestarea, prima de acest gen din Romania, se adreseaza publicului larg, iubitorilor de aviatie si specialistilor in domeniu.

Organizatorii isi propun o ampla prezentarea a tuturor domeniilor activitatilor aeronautice catre persoanele neinitiate. De asemenea, unul dintre obiectivele importante este stabilirea de contacte intre operatorii din aviatie si reinnoirea celor existente, astfel incat sa se identifice noi oportunitati pentru dezvoltare si perfectionare, precum si pentru incheierea de parteneriate.

Pe parcursul celor doua zile de expozitie publicul va putea face cunostinta cu cele mai importante institutii de instruire si cercetare in aviatie, cu producatori de aeronave si echipamente aeronautice romanesti, cu producatori si distribuitori de accesorii, cu firme de intretinere, precum si cu operatori aeronautici nationali autorizati.

In prima zi a expozitiei organizatorii vor avea onoarea de a-l avea alaturi pe domnul Charles Pellerin, doctor in tehnica aeronautica si spatiala , director de programe NASA, nimeni altul decat managerul proiectului ce a lansat si monitorizat celebrul  telescop Hubble. Domnia sa va sustine o prezentare pe tema noilor directii si inovatii in aeronautica contemporana.

Incepand cu anul 2012 Clubul Aviatorilor, in parteneriat cu Aeroclubul Romaniei,  a demarat o serie de evenimente dedicate  atat promovarii aviatiei contemporane, cat si istoriei aviatiei romanesti.

“Targul de aviatie romaneasca 2013” va fi deschis in zilele de 20 si 21 aprilie intre orele 10:00 si 19:00.

Intrarea publicului va fi libera.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.