Targul de Turism al Bucovinei, adus în Parcul Alexandru Ioan Cuza, IOR, din București

Târgul de Turism al Bucovinei se mută pentru trei zile în Capitală. Bucureștenii și nu numai sunt așteptați în Parcul ,, Alexandru Ioan Cuza,, sector 3, intrarea dinspre Biserica Maramureșeană ,,Pogorârea Sfântului Duh,, pentru a pentru a savura cele mai gustoase produse gastronomice şi pentru a se bucura de un program folcloric deosebit.
Evenimentul se va desfăşura de vineri, 1 noiembrie până duminică,3 noiembrie şi este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, în colaborare cu Primăria Sectorului 3, Muzeul Bucovinei şi Asociaţia „Produs în Bucovina”.
Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, ora 13.00, de la care nu vor lipsi conducerea Consiliului Județean Suceava, președintele Cătălin Ioan Nechifor, fiind urmată de vizitarea standurilor Asociației ,,Produs în Bucovina,, a standurilor Asociațiilor și operatorilor economici de Turism precum și spectacole susţinute de Ansamblul Artistic Ciprian Porumbescu din Suceava și Fanfara din Stamate. Pe scenă, în acceași zi vor mai urca interpreți de muzică populară din județul Suceava. Tot Ansamblul Ciprian Porumbescu, Fanfara din Stamate și acceași interpreți vor încânta publicul sâmbătă și duminică.
Pofticioşii vor putea alege dintr-o gamă variată de produse tradiţionale, de la preparate din carne, lactate, peşte, până la fructe, legume şi miere, toate la preţuri tentante. În plus, vizitatorii târgului vor putea alege destinaţii de vacanţă din oferta turistică a judeţului Suceava .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.