Teatrul Coquette – Program 24-26 martie 2017

In perioada 24 – 26 martie Teatrul Coquette va invita la urmatoarele spectacole:

Vineri 24 martie 2017  la ora 17.00

Kalif  Storch

Das Theaterstück ist von den wunderbaren Märchen aus “1001 Nächte” inspiriert und basiert auf das wohlbekannte Märchen von Wilhelm Hauff, eine schöne Geschichte mit viel Humor.

Dem launischen und immer gelangweilten Kalif wird eine Falle von der bösen Hexe Kashira gelegt. Er zusammen mit seinem Großvezier werden in Störche verwandelt durch die Macht eines Zaubertranks. Sie müssen die Stadt und das Land und natürlich sich selbst retten, da inzwischen Mizra, Kashiras Sohn, den Thron aus Bagdad besetzt hat.

Wie werden es die beiden schaffen wieder Menschen zu werden? Sie bekommen Hilfe von einer Eule, eigentlich einer indischen Prinzessin, die von derselben Hexe verzaubert wurde, als Rache, weil die Prinzessin nicht ihren Sohn Mizra heiraten wollte. Sie machen zusammen einen Plan und schaffen es sich wieder in menschlicher Gestalt zu verwandeln. Viel Musik, viel Humor, eine schöne Moral.

Mit: Bruno Mastan, Ruxandra Bălsașu und Ingrid Bonța

Bühnenbild: Daniel Divrician

Reservierungen: 0754 990 017 oder rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Califul Barză – in limba germana

Spectacolul este inspirat din minunatele povești din “1001 Nopți” și este dramatizarea basmului “Califul Barză” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem deamenea o porție bună de râs duminica dimineața.

Pretențiosului calif i se întinde de către vicleana și răzbunătoarea vrăjitoare Kashira o cursă, din care el împreună cu marele vizir trebuie să iasă cu brio, pentru a salva orașul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. Vrăjitoarea le vinde o licoare fermecată, care îi transformă în orice animal. Aceștia uită cuvântul magic de transformare și astfel rămân berze. Cum vor reuși să redevină oameni cei doi păcăliți veți vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripeții, dar primesc ajutorul unei preafrumoase prințese, transformată în bufniță de către aceeași vrăjitoare, ca răzbunare că aceasta a refuzat să se căsătorească cu Mizra.

Cu: Bruna Mastan, Ruxandra Balasu si Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervari la tel. 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Sambata 25 martie 2017  la ora 19.30

MOȘTENIREA de Lucia Verona

 

Olga Delia Mateescu este „moștenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie misterioasă și plină de farmec își îndeplinește visul de o viață, acela de a locui în Paris și a fi cetățean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captivă în propriul vis, fără a mai exista cale de scăpare și e ca și o pasăre într-o colivie de aur.

În urma unei călătorii în Martinica, o sora se substituie celeilalte, mizând pe asemănarea fizică dintre ele. De aici încep să apară pericolele de a fi descoperită și acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punând-o în situații care mai de care mai dificile. Ea ține un jurnal video pentru a-și alina singurătatea. Cui i se poate destăinui?

„Moștenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize și mister, elegant, o combinație între comedie, drama și mister, un spectacol cu gust de șampanie. În ce constă moștenirea? Cine, ce și de la cine moștenește?

Cu: Olga Delia Mateescu

Scenografia: Daniel Divrician

Regia: Ingrid Bonța

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Duminica 26 martie 2017  la ora 11.00

Muzicanții din Bremen

Povestea noastra este dramatizarea basmului cu acelasi tilu al Fratilor Grimm. Un spectacol despre prietenie impletit cu mult umor.

Un măgaruș, un cățel, o pisica si un cocoș se aduna ca tovarasi de drum si ca viitori muzicanti pentru calatoria spre Bremen, orasul in care pot fi liberi, si în care își pot petrece batranetile intr-un mod artistic. Cei partu eroi pleacă de acasă pentru că stăpânii lor vor să scape de ei, si astfel, tovarășii de suferință pleacă împreună. Pe drum însă, găsesc o casă, locuită de niște hoți. Ce se va întâmpla cu simpaticii noștri prieteni? Dar cu simpaticii hoți?
Bilet 20 ron

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nitu și Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

 

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage și EventBook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.