Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” – Sala SAVOY prezintă PREMIERA spectacolului muzical ”(dor de) Anda”

 Duminică 18 iunie 2017, ora 19.00 sunteți invitați la Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33) la PREMIERA spectacolului muzical ”(dor de) Anda”, în regia Geaninei Hergheligiu – un spectacol care celebrează personalitatea marii artiste Anda Călugareanu.
Distribuție: Victor Apetrei, Dan Baltag, Melania Bejan, Daria Corbu, Silvia Gagu, Mădălina Ignat, Ştefan Ruxanda
Cu participarea lui Oliver Toderiţă.
Coregrafia: KRISTA SANDU
Conducerea muzicală: DAN DIMITRIU
Scenografia: ANA IULIA POPOV
Pian şi canto coach: Iuliana Nistor
Montaj video:  George Alain Mărgescu
Regia tehnică: George Ioan Hodor
Şef Producţie: Gică Popescu
Sunet: Constantin Stoica
Lumini: Alex Pene şi Vlad Săcuiu
Proiecţii: Adrian Pîrvu
Maşinist Şef: Petre Dumitrescu
Durată spectacol: 1h30′ (fără pauză)
   9 tineri actori și soliști, foarte talentați, aleși în urma unui casting,  interpretează, improvizează, dansează, cântă în cor, cântă solo sau în… dialog, într-un spectacol muzical, construit delicat, geometric, cu o ușoară tentă ludică, adolescentină. Este un show plin de energie, sincer și liber – exact așa cum era și Anda Călugareanu” – spune regizoarea Geanina Hergheligiu, inițiatoarea acestui proiect și cea care semnează și scenariul.
            ”Nouă ne e dor de Anda, dar și ea ne transmite că îi este dor de noi”
 
            ”Anda face parte din categoria acelor ființe a căror plecare grăbită rămâne ca o taină…. Pe Anda o regăsim în toți și în fiecare obiect din scenă. Ea este personajul principal”.
           
             Anda Călugăreanu nu doar că ne-a lăsat atât de mult(e), dar a reușit, prin spiritul său debordant, prin talentul remarcabil și prin interpretări memorabile să cucerească și să influențeze o echipă de tineri actori, foarte talentați, reuniți pe marea scenă a Sălii Savoy de regizoarea Geanina Hergheligiu. Ca semnatară a scenariului, ea a ales să treacă prin etapele vieții actriței, prin însăși muzica interpretată de aceasta.  ”Inedită această construcție dezvoltată creativ și prin regie și coregrafie. Tonul folosit este plin de iubire, umor, înțelegere și emoție” – spune regizoarea – scenaristă. ”Elemente concrete din biografia artistică și din viața personală susțin universul imaginat de mine care aduce în scenă, modul ei de a fi. Anda înseamnă muzică, vers, teatru și film, înseamnă un mod personal de a trăi: cu multă bucurie, glumind adesea – chiar dacă viața nu i-a fost deloc ușoară, cunoscuții povestind că era o plăcere și o încântare să te afli în preajma ei”.
            În spectacolul ”(dor de) Anda”, marile șlagăre lansate de Anda Călugăreanu (reorchestrările aparțin dirijorului și compozitorului Dan Dimitriu) pot fi ascultate, fredonate și aplaudate, la fel piese mai puțin cunoscute (în limbile română și în franceză), susținute de tonul său inconfundabil sau interpretate de artiștii din distribuție, în timp ce se derulează mini-scenarii imaginate care susțin povestea.
             Într-o oră și jumătate, spectacolul te face să redescoperi frumusețea vieții, darul talentului, bucuria și durerea și îi reamintește de importanța  fundamentală a iubirii, în scurta noastră trecere pe Pământ, pentru că,  ”privită din cer, din altă dimensiune, viața e un cântec”
 BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete ale Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” sau online pe www.teatrultanase.ro.   Telefon 021.315.56.78 si Mobil: 0762.251.366
               Preț/bilet Sala Savoy: 30 RON – Categoria I (Parter, rândurile R1-R10) / 25 RON – Categoria II (Balcon I si II) / 20 RON – Categoria III (Parter, rândurile R11-R14)
           
     
             
             

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.