Teatrul German de Stat Timişoara sprijină campania „Artiştii pentru artişti”

Teatrul German de Stat Timişoara (TGST) participă la campania naţională „Artiştii pentru artişti”. În cadrul acestei campanii scena germană timişoreană prezintă spectacolul Titus Andronicus de William Shakespeare, în regia lui Brian Michaels,joi, 28 martie 2013, ora 19,30, pe scena de la sediu.

Şi în acest an, cu ocazia celei de-a XII-a ediţii a acestei campanii, Uniunea Teatrală din România (UNITER), alături de numeroase instituţii de spectacole din întreaga ţară şi de alţi parteneri, acţionează împreună în spiritul solidarităţii între creatori. Aceasta deoarece, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, care se celebrează an de an în 27 Martie, prin Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” se urmăreşte sensibilizarea opiniei publice  cu privire la situaţia unora dintre seniorii scenei, care se confruntă cu probleme de existenţă ori de sănătate.

Teatre din întreaga ţară participă la această campanie prin prezentarea unui spectacol din repertoriul curent, iar veniturile realizate din vânzarea biletelor sunt direcţionate către acest amplu proiect de solidaritate teatrală.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.