Tendinţe 2014 pentru o coafură reuşită

Accente romantice în coafurile anului 2014 sunt aduse chiar de cele mai vechi accesorii de păr din istoria feminităţii: florile. Fie că înfrumuseţează onduleurile în stil sirenă, fie o coafură up-do cu aspect neglijent fie împletiturile lejere, florile în păr în această primăvară se transformă într-un accesoriu modern, şic şi delicat în acelaşi timp. Te poţi asorta cu culoarea florilor şi cu îmbrăcămintea purtată în ziua respectivă. Contează foarte mult cum te simţi în ziua respectivă dacă ai o seară elegantă şi o ţinută pe măsură îţi poţi face un coc natural, iar lateral îţi poţi pune o orhidee adevărată nici prea mică nici prea mare, potrivită pentru a fi observta şi apreciată pentru eleganţă din aceea seară. Ţin să specific că este mult mai frumos atunci când sunt florile naturale în păr şi nu false, chiar dacă multe dintre noi avem impresia că nu se deosebesc că suntem la distanţă sau nu, ei bine ele chiar se observă.

Stilul împletiturilor ciufulite


În articolul anterior am scris despre istoria împletiturilor ruseşti şi am specificat dacă mai ţineţi minte despre ideea de împletituri lejere, ei bine revenim la această idee, dar mai adăugăm şi stilul ciufulit. Trendul împletiturilor se continuă şi în 2014, însă elementul de noutate care nu trebuia să întârzie să apară este dat de aspectul ciufulit, răvăşit al coafurii împletite. Deşi împletiturile sunt perfecte realizate, părul se doreşte a fi în mod expres nepieptănat. Şuviţele care ies în afară lasă impresia unei frumoase şi naturale dezordini capilare.
Fie că vorbim despre împletitura din două şuviţe, fie de cea din trei ori patru, fie că apelăm la eşarfe subţiri pe care le introducem în coafură, fie că avem o broşă în păr, ea este vedeta acestui nou an. Nu trebuie să vă gândiţi la perfecţiune, pentru că părul uşor ciufulit este la modă. Coafura trebuie doar să fie fixată, dar dezordonată cu gust.
Nici stilul hippie nu se dă în lături în acest an. Look-ul boem, dar rebel, este feminin şi senzual. Buclele conferă o imagine naturală. La fel de natural rămân şi tunsorile drepte, pe culori simple.

Părul drept ca lumânarea

Părul drept, mai drept decât în sezoanele trecute, atât de drept încât pare ţeapăn şi lipsit de expresie, se află în tendinţe în primavara-vara 2014. Niciun fir de păr nu îndrăzneşte să capete volum, iar fruntea este lăsată complet liberă cu ajutorul unui accesoriu de păr al cărui rol este la rândul său acela de netezire supremă a părului.

Onduleuri pin-up
Onduleurile într-o parte în stilul coafurilor pin up ale anilor ’70 – ’80 inspiră un look arhitectural, asimetric, deopotrivă feminin şi masculin. Cărarea foarte într-o parte este în tendinţe în primavara-vara 2014. O regăsim în multe dintre prezentările de modă, poze artistice, reclame pe diferite teme (de exemplu: reclamă la şampon, la balsam, la tratamente), shooting şi nu doar punând în evidenţă bucle romantice, ci şi şuviţele drepte, culoarile, noantele şi reflezele părului.

Aici puteţi găsi linkul paginii mele, unde postez pozele cu coafuri, tunsori şi împletiturile realizate de mine, de altfel îmi puteţi trimite şi mesaje pentru programări sau diferite informaţii.

Ani BAGHDASARIAN

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.