Tesla  poate începe livrările Modelului 3 în Europa

 

Tesla a primit aprobarea să înceapă livrările lui Model 3 în Europa, primele mașini urmând să ajungă la clienți din luna februarie, potrivit Bloomberg.

 

Tesla a lansat anul trecut configuratorul pentru Model 3 pe mai multe piețe din Europa, printre care se numără și Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Suedia și Norvegia, iar livrările erau programate pentru începutul lui 2019.

 

Potrivit Bloomberg, Tesla a primit acum toate aprobările necesare și poate să înceapă livrările Model 3 către clienți din luna februarie.

 

Mașinile vor fi exportate din Statele Unite și vor ajunge în portul Zeebrugge din Belgia. Informații anterioare arată că Tesla intenționează să livreze circa 3.000 de unități Model 3 pe săptămână pentru piața europeană, ceea ce înseamnă peste 12.000 de unități pe lună.

 

Pe piața europeană,  Tesla Model 3  este disponibilă pentru început în două versiuni. Cea cu autonomie extinsă și tracțiune integrală oferă o autonomie maximă de 544 de kilometri conform standardului  WLTP , în timp ce varianta de performanță oferă o autonomie de 530 de kilometri.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.