The Passion of the Christ: Resurrection, noul proiect cinematografic al lui Mel Gibson

Potrivit presei de specialitate, Mel Gibson pregăteşte continuarea filmului „Patimile lui Hristos” şi îl are în echipă sa pe Randall Wallace, scenaristul de la „Braveheart”, cel care a contribuit la succesul pe care pelicula l-a avut la Oscar.

Lung-metrajul se va numi „The Passion Of The Christ: Resurrection”, informaţie pe care Mel a dezvăluit-o în timpul unui interviu de la începutul acestui an,  în timpul emisiunii „The Late Show With Stephen Colbert”.

Rolul principal va fi interpretat de Jim Caviezel, actorul  care a jucat deja rolul lui Iisus și în prima parte lansată în 2004.

Ulterior, Randall Wallace a dezvăluit că lucrează la un proiect important, ” sacru şi cu un subiect extrem de important”, semn că a reluat într-adevăr colaborarea cu Gibson pentru acest proiect extrem de controversat în care a jucat şi actriţa Maia Morgenstern

Într-o serie de apariții ulterioare anunțului de lansare a proiectului, Jim Caviezel a confirmat că va reveni în „Resurrection” și e nerăbdător să ne vadă reacțiile: „Sunt lucruri pe care nu le pot spune, dar care vor șoca publicul. E grozav. Fiți pe fază!”. „Nu o să vă spun cum [Mel Gibson] va aborda subiectul. Dar vă spun atât: filmul pe care-l face va fi cel mai mare film din istorie. Atât de bun e”.

La rândul său, Mel Gibson, de obicei șocant  prin viziunile sale regizorale, afirmă că va încerca de această dată, prin această continuare a Patimilor lui Christos, să prezinte totul cât mai convingător, într-o nouă lumină și, pe cât posibil, fără elemente ce pot părea ciudate.

Conform informațiilor vehiculate, filmările vor debuta în vara acestui an, data lansării fiind programată pentru cel târziu primăvara lui 2020.

Un prim video despre film

 

Sursa text: Digi Film

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.