Tinerii bucuresteni la intalnirea cu realele povesti de succes

Pe durata celor 5 zile de Conferinte BookLand Evolution, tinerii din Bucuresti au primit recomandari in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala de la profesionisti in jurnalism, relatii publice, literatura, educatie, actorie, fotografie, business. Sute de liceeni si studenti s-au bucurat de interactiunea directa cu speakerii si au profitat de oportunitate pentru a afla cum au reusit in cariera.
De luni pana vineri (06-10 martie 2017) au urcat pe scena Salii Aula Magna, din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, cate 4 profesionisti, care i-au incurajat si motivat prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, construindu-si cariera pe educatie si cultura generala.

Calin Stan, TheDrone.ro, Fotograf si antreprenor – “Trebuie sa fii mereu la curent cu tot ce e nou si sa iti gasesti o nisa in care sa activezi si sa te dezvolti. Pentru mine, dupa 12 ani de fotografie, intrarea pe piata imaginilor si filmarilor aeriene a reprezentat ‚restartul’ de care aveam nevoie. Asta mi-a permis nu doar sa privesc lumea din alta perspectiva, dar sa lucrez si cu entuziasm, dupa multi ani in care am facut doar fotografie de la sol. Iar entuziasmul se vede! Daca faci lucrurile bine, pui pasiune in ceea ce faci, ai entuziasm si incerci sa te diferentiezi cumva, succesul e garantat”.

In premiera la aceasta editie au fost invitate companii care au pus la dispozitia tinerilor oportunitati de angajare, de voluntariat si internship. Astfel, tinerii au avut parte si de o prezentare a celor de la Federal Mogul Motorparts, prin reprezentantii Miruna Ilie, Anca Avram si Elena Mocanu.

Conferintele BookLand Evolution nu se opresc aici, ci isi continua drumul in tara, poposind in Ploiesti, in intervalul 13-17 martie, la Palatul Culturii, sala Marea Unire. Urmeaza, apoi, orase precum Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Targu-Mures si multe altele, BookLand vizitand anual 23 orase. Bineinteles, si la aceasta a 4-a editie intrarea este LIBERA!

Mai multe detalii despre Conferintele BookLand puteti gasi pe site, pe pagina Facebook sau YouTube.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.