Tot ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi o polita RCA

In cadrul Parteneriatului incheiat, A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons si www.FinZoom.ro  va informeaza cu privire la asigurarile obligatorii de raspunde civila (RCA) ale autoturismelor.

Pentru cei carora le expira, analistii FinZoom.ro au analizat ofertele disponibile pe piata la acest inceput de an. Astfel,  in cazul unui autoturism marca Logan din 2009 si pentru un sofer care detine permisul de conducere din 2013 , preturile pornesc de la 163 de lei pentru o perioada asigurata de 6 luni si ajung, in cazul asigurarilor valabile 1 an, pana la 985 de lei.

Compania de asigurare Tarif  12 luni (RON)
Euroins 310, 16
Carpatica Asigurari 717,69
Omniasig 723,25
Allianz Tiriac 898.70
City Insurance 907,83
Uniqa Asigurari 984,54

 

Compania de asigurare Tarif 6 luni (RON)
Euroins 163,03
Astra Asigurari 365,72
Carpatica Asigurari 397,10
Omniasig 400,18
City Insurance 507,18
Uniqa Asigurari 544,76
Allianz Tiriac 615,60

 

Doi factori foarte importanti in stabilirea primei de asigurare pentru RCA sunt varsta solicitantului si vechimea permisului. De asemenea, primele de asigurare reflecta si calitatea serviciilor oferite. De exemplu, cele mai scumpe companii de asigurare si-au facut o reputatie in a plati despagurile la timp.

 

Pentru o alta cautare pesonalizata, pentru masina, varsta si vechimea permisului Dvs., va invitam sa intrati pe comparatia dinamica dezvoltata pe FinZoom.ro in parteneriat cu RCA-ieftin.ro:  http://www.finzoom.ro/RCA/raspundere-civila.aspx

 

FinZoom.ro a aniversat implinirea a 7 ani de informare si educare a consumatorilor romani de produse financiare, fiind castigatorul pentru doi ani consecutivi al Premiului Internetics pentru “Cel mai Bun Site de Servicii Financiare” (fiind si singurul site din nisa comparatoarelor financiar-bancare care a obtinut pana in prezent acest premiu in cadrul competitiei Internetics). Misiunea FinZoom.ro este de a imputernici milioane de consumatori sa ia decizii bine informate cu privire la finantele lor personale, decizii responsabile la achizitionarea de produse si servicii financiare, prin compararea dinamica a costurilor totale (DAE – Dobanda Anuala Efectiva) si prin campanii de educare privind beneficiile, o mai buna utilizare sau costurile ascunse ale produselor si serviciilor oferite de institutiile financiare din Romania.

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.