Toto Cutugno, impreuna cu Orchestra Simfonică Bucureşti, 3 noiembrie, Sala Palatului

Orchestra Simfonică Bucureşti va face spectacol pe scena Sălii Palatului, pe data de 3 Noiembrie, începând cu ora 20.00, alături de cel mai îndrăgit artist italian al tuturor timpurilor, Toto Cutugno.

Organizatorul evenimentului, Dana Siman, Coordonator Concerte şi Evenimente pentru România MEI Concerts Entertainment, a declarat: „Ne-am dorit să venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat în România. Pentru că Toto Cutugno este foarte iubit de către publicul român, el însuşi fiind legat emoţional de români, i-am propus această colaborare inedită. Artistul a acceptat imediat şi ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament şi eleganţă, în care artistul ne va încânta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale, acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti”.

Timp de două ore, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, atât iubitorii de muzică italiană în general, cât şi fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internaţională.

Atât Toto Cutugno, cât şi membrii Orchestrei Simfonice Bucureşti şi-au alocat două zile, înainte de data concertului, pentru repetiţii.

„Pentru această colaborare, artiştii şi-au alocat două zile de repetiţii înainte de concert şi promit că vom savura un spectacol de neuitat! Această colaborare îşi doreşte să fie o celebrare a relaţiei frumoase şi îndelungate pe care artistul o are cu publicul din România, printr-un plus de eleganţă şi rafinament”, a mai adăugat Dana Siman, Coordonator Concerte şi Evenimente pentru Romania  MEI Concerts Entertainment.

Pentru acest spectacol au fost puse la vânzare următoarele categorii de bilete:

– Categoria VIP Exclusiv: 450 lei
– Categoria VIP: 400 lei
– Categoria I: 350 lei
– Categoria a II-a: 250 lei
– Categoria a III-a: 150 lei

Biletele sunt disponibile prin reţelele bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti, eventim.ro), dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.