Tratamente intensive de combatere a ţânţarilor, în Sectorul 6

    În aceste zile, în Sectorul 6, se derulează tratamente intensive de combatere a ţânţarilor, atât în zonele cu vegetaţie abundentă, cât şi în subsolurile blocurilor şi pe reţelele utilitare.
În perioada iunie – august a.c., societatea 3D România, aflată sub contract cu CGMB, a efectuat astfel de tratamente în parcuri, cimitire, pe aliniamente stradale, maluri de lacuri, casa scării şi subsolurile blocurilor, reţelele edilitare etc. Numai în Sectorul 6, s-a intervenit la peste 1.700 de obiective tip asociaţii de proprietari, 300 de obiective tip societăţi comerciale şi pe reţelele edilitare de alimentare cu apă şi canalizare.
În ceea ce priveşte parcurile din Sectorul 6, în lunile de vară s-au efectuat atât tratamente de combatere a ţânţarilor, cât şi delarvizări în: Parcul Giuleşti, Parcul Giuleşti Cinema, Parcul Drumul Taberei, Parcul ANL Brâncuşi, Parcul Crângaşi şi în Complexul Politehnica. Combaterea ţânţarilor se face în special în intervalul orar de maximă activitate a acestor insecte, 21.00 – 01.00, cu ajutorul generatoarelor de ceaţă rece (tip Ultra Low Volume), montate pe autoturisme Mazda sau Dacia Logan, sub supravegherea inspectorilor şi în prezenţa poliţiştilor locali.
Tratamentele vor continua până la sfârşitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.