Trei spectacole cu și despre iubire la Teatrul EXCELSIOR

Nu este nevoie de o dată anume din calendar pentru a sărbători iubirea. Iubirea transcende timpul și timpurile.

Noi vă asigurăm că este adevărat și aveți ocazia să vă convingeți vizionând  măcar unul trei dintre cele trei spectacole programate în zilele următoare la Teatrul EXCELSIOR –aruncând, în joacă, o săgeată spre iminentul 14 februarie, care pică luni.

Poate pică ceva… până atunci. Dacă nu sunteți îndrăgostiți încă, sunt mari șanse să vă îndrăgostiți la teatru… și DE teatru!

Noi vă garantăm că cel puțin unul dintre spectacolele programate la EXCELSIOR în ajunul Valentine’s Day vă va fi picat cu tronc înainte de a ajunge la jumătate 🙂

Joi, 10 februarie, ora 19:00, vă întâlniți cu versiunea comică a probabil celei mai faimoase povești romantice din toate timpurile. Ați ghicit (?)… Doi tineri care se iubesc în secret, părinții care se împotrivesc și o licoare cu „efecte speciale” – vă sună cunoscut acest început?

Alte indicii nu vă mai dăm, vă va lămuri din plin Arlecchino, „încurcă-tot” cel descurcăreț. Vă promitem, însă, că va fi cu happy end! Detalii și bilete: https://www.bilet.ro/eveniment/arlecchino-si-pierdutele-iubiri-5500-28739.

Vineri, 11 februarie, ora 19:00, pregătiți-vă de bal! Cenușăreasa a ajuns în oraș, este pusă pe muzică și pe dans și vă așteaptă într-un musical original care vă va face să plecați cântând și să veniți și la a doua întâlnire!

Detalii și bilete: https://www.bilet.ro/eveniment/cenusareasa-7579-29077

Sâmbătă, 12 februarie, ora 19:00Fluturii sunt liberi, unul dintre cele mai aplaudate și mai premiate spectacole din repertoriul EXCELSIOR, revine pe scenă și vă invită să fiți liberi precum fluturii, să vă deschideți aripile și să prindeți clipa.

Veți descoperi un spectacol care îi poate înduioșa chiar și pe cei mai fervenți anti-romantici. Detalii și bilete: https://www.bilet.ro/eveniment/fluturii-sunt-liberi-3200-29078.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.