Trist, dezamagitor si extrem de periculos!

Aceasta abjecta propaganda a celor care pun pe acelasi taler faptele politicienilor care au vizat in acest ultim sfert de veac romanesc, asasinatul in masa, incitarea la razboi civil, jaful de partid si de stat, delapidarea, abuzul in serviciu, infractiunea, coruptia si au promovat parvenitismul, incultura, diletantismul, plagiatul, servilismul, alaturi de fapte ce vizeaza, vai, unele greseli impardonabile, unele grave derapaje etice/profesionale si unele certe dovezi de rea credinta ale UNORA dintre cei care se pronunta credibil, fast si legal impotriva perpeturarii unei Romanii arestate de mafioti transpartinici, trebuie demascata, combatuta, pusa la stalpul infamiei!

Altfel, unii ar putea crede ca cele doua pachete de fapte ar fi in vreun fel comparabile si, tocmai de aceea, la fel de periculoase pentru democratia autohtona. Oricat de abrupta ar putea sa para comparatia, este ca si cum ai spune ca intre hartuire sexuala si viol in grup exista o echivalenta atat a abjectiei faptei cat si a incadrarii legale a acesteia din perspectiva penala. Amandoua faptele sunt grave, dar pericolul social al celei din urma este cu mult mai mare si mai toxic decat al primei. Asa cum coruptia generalizata, crimele in masa orchestrate de gasca neocomunista condusa de Ion Iliescu & Co in Decembrie 1989, mineriadele cu iz de razboi civil puse la cale de aceeasi gasca, jaful economic generalizat si executat tot de aceeasi gasca dar si cu aportul, apoi, al altor gasti transpartinice, coruptia endemica ridicata la rang de politica de partide si de stat si, mai nou, atacul la baioneta impotritva framework-ului legal al Justitiei ar fi echivalente cu cateva zeci, – 20 – 30 de cazuri – de abuz in aplicarea legii sau chiar de rea credinta in aplicarea ei exersate de UNII procurori si/sau UNII judecatori.

Daca nu ar fi tragic, chiar am putea zambi condescendent in fata unor asemenea rationamente aberante, care se rostogolesc in spatiul public si/sau virtual. Nu putem zambi, insa! Caci o asemenea campanie de propaganda relativizeaza pana la neantizare notiuni fundamentale in dinamica existentei unei democratii, cum ar fi dreptatea, adevarul, morala, prevalenta legii.

Putem doar sa ne revoltam si sa tragem robuste semnale de alarma! Nicidecum sa zambim!

Aceasta josnica si disperata forma de atac la adresa celor care lupta impotriva coruptiei politice (judecatori, procurori, politie judiciara, ziaristi) reprezinta ultima reduta de aparare a gastii de puscariabili care domina Romania de 27 de ani. Si, din nefericire, unii chibiti se urca iresponsabil pe aceasta reduta imunda, aparand-o, devenind astfel, din interes sau din prostie, agenti ai propagandei infractorilor.

Trist si dezamagitor. Si, extrem de periculos!

 

Dan Uncu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.