Triunghiul amoros din DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI- Alexandra Chira

Alexandra Elena Chira, studentă în vârstă de 21 de ani la Universitatea Hyperion, Facultatea de Jurnalism din București, este reporter și voice-over la televiziunea Universității Hyperion, HypTV, scrie și totodată este redactor-șef la ziarul Ultima Oră. A primit premiul de creativitate în cadrul Festivalului internațional de film ,,Hyperfest”, ediția a XV-a  din  2016. Este pasionată de scris iar romanul de dragoste „Dragoste cu năbădăi” este prima carte scrisă de ea.

„DRAGOSTE CU NĂBĂDĂI”- RECENZIE

Romanul prezintă o poveste inspirată din viața de zi cu zi. Totul începe într-o zi din vacanța de vară, când, Cassandra se trezește și vede pe telefon nenumărate apeluri și mesaje de la prietena ei  Maria, care voia să-și anunțe venirea în București. Cele două fete se întâlnesc în parcul copilăriei lor. Bucuroase de revedere sunt de nedespărțit, însă o veste rea  dată de Maria o îngrozește pe Cassandra dar prietenia lor le va ajuta să treacă peste asta. Orele se scurg și vine timpul ca cele două să plece acasă, dar se îndreaptă spre ele un băiat care vrea să le cunoască mai bine, „cine și-ar fi imaginat vreodată, ziua în amiaza mare, pe acea căldură sufocantă de la începutul verii, pe lângă locul de joacă, ca se poate înfiripa o poveste de dragoste….”. Băiatul îi ceru Mariei numărul de telefon, însă aceasta i-a dat adresa de Facebook. A doua zi, seara, Cassandra și Maria se întâlnesc cu băieții misterioși, de fapt doar pentru Cassie, pentru că Maria și Alexander deveniseră mult mai apropiați, „Alexander o sărută pe Maria, semn că treburile deveniseră serioase între ei…”. Cassandra făcu și ea cunoștință cu Alexander iar mai apoi cu Derviș.Lucrul cel mai interesant a fost că în inima lui Derviș s-a aprins o scânteie pentru Cassandra, îndrăgostindu-se de ea, pe cealaltă parte Cassandra nu îl plăcea deloc, ba chiar nu îl suporta. Totul se termină repede pentru că una dintre fete trebuie să ajungă acasă.  În zilele următoare cei patru ies împreună tot timpul, lucru ce îi determină pe Derviș și pe Cassandra să se îndrăgostească  atât de tare încât ar face orice unul pentru celălalt. Povestea lor de dragoste este plină de acțiune, de momente critice și momente plăcute dar si scene incendiare. Continuarea poveștii celor patru îndrăgostiți o puteți afla citind romanul de dragoste „Dragoste cu năbădăi”.

Odată ce am început să citesc romanul m-a captivat atât de mult încât nu am putut să-l  las din mână, făcându-mă să-mi doresc să aflu mai multe despre poveste de dragoste dintre cei patru îndrăgostiți. Felul cum autoarea  povestește te face să simți că tu faci parte din carte și toate lucrurile ți se întâmplă ție, te transpune în pielea personajului. Vă recomand să o citiți, este un roman de dragoste plin de cuvinte ce mângâie sufletul.

Romanul în puteți găsi pe : https://www.wattpad.com/301190712-dragoste-cu-n%C4%83b%C4%83d%C4%83i-revederea

Daniela Eremia

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.