Trofeul Muscelului pentru pasionaţii de ciclism

A saptea competitie de mountain-bike din calendarul Riders Club, Trofeul Muscelului, invita pasionatii de ciclism pe 13 iulie in partea de nord-est a judetului Arges. Concursul propune doua trasee, de 27, respectiv 54 de kilometri, care vor strabate drumurile si potecile ce traverseaza poienile si padurile versantilor sudici ai Muntilor Iezer-Papusa. Concursul va avea startul la orele 10:00 din fata Primariei Campulung si, pe langa riderii care vor participa in competitia oficiala, organizatorii au pregatit surprize si pentru spectatori, adulti sau copii.

Inscrierile raman deschise pana vineri 12 iulie, orele 20:00. Taxa de participare este 70 de lei pana la data mentionata si 80 de lei pentru inregistrarea in cursa in dimineata evenimentului. Pentru inscrierea in grup, sunt oferite reduceri considerabile: 25% pentru 4-7 persoane si 50% pentru 8-12 persoane.
Traseele sunt concepute de Razvan Juganaru si echipa sa de organizare si vor traversa 27 de Km (traseul scurt) si 54 de Km (traseul lung). Diferenta de altitudine este de 710m pentru traseul scurt si 1850 m pentru cel lung. Cele mai spectaculoase puncte ale traseului sunt in punctele de maxima altitudine ale traseului lung, respectiv Varful Stramtu si Varful Lalu.

Din aceste locatii se pot observa masivele muntoase din zona: Muntii Iezer-Papusa, Muntii Piatra Craiului, Muntii Bucegi, Muntii Leaota, Culoarul Rucar-Bran si Pasul Giuvala si, in zilele fara ceata, Muntii Cozia. Startul festiv al competitiei Trofeul Muscelului va avea loc in fata Primariei Campulung, fiind orientat catre sud.

Pachetul de concurs. Pe langa numarul de concurs si cipul de cronometrare, inainte de participantii mai primesc briosa si covrigei. La final, voi fi recompensati cu nelipsita medalie de finisher (daca duc cursa la bun sfarsit), din nou briosa si covrigei si o doza de Ursus Cooler. Tot ca recompensa pentru efortul depus in cursa, organizatorii vor asigura si o portie de paste (cu sos alb sau rosu, dupa preferinte). Premiile au fost suplimentate prin implicarea Primariei Municipiului Campulung.

Lista completa a premiilor este disponibila aici. Planul de siguranta pus la punct de Razvan Juganaru si echipa sa garanteaza o experienta placuta si sigura pe traseul competitiei din 13 iulie si include: 10 salvamontisti cu 2 ATV-uri, 2 ambulante, aproximativ 50 de voluntari si arbitri, doua motociclete care vor deschide fiecare traseu. Cazarea. Daca participi la Trofeul Muscelului si ai nevoie de cazare inaintea competitiei, ai tarife preferentiale oferite de doua unitati din Campulung. Detalii aici. Organizare: Competitia de la Campulung este organizata de Razvan Juganaru, cel care, impreuna cu echipa pe care o coordoneaza si cu sprijinul Primariei Municipiului Campulung, va asigura managementul organizatoric, curatarea si marcarea traseului, gestionarea si coordonarea punctelor de control, asistentei medicale si punctelor de alimentare. MPG se alatura organizatorului cu servicii de marketing sportiv si administreaza inscrierile prin intermediul platformeiwww.ridersclub.ro.

In plus, MPG va asigura pachetul de concurs, necesarul punctelor de alimentare si premiile. Evenimentul nu se rezuma strict la maratonul de ciclism montan, acesta incluzand si activitati pentru insotitorii ciclistilor, cum ar fi concursuri de biciclete pentru copii, expozitii de obiecte artizanale si alte manifestari cultural-artistice prilejuite de sarbatorirea Zilelor Municipiului Campulung.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.