Ucigaşul japonezei a primit 3 condamnări pe viaţă

 Nicolae Vlad, bărbatul care a ucis-o pe Yurika Masumo, tânara japoneză care a aterizat pe Aeroportul Otopeni în august 2012, a primit, joi, trei condamnări pe viaţă.

Decizia nu este definitivă.

Nicolae este acuzat că a ucis-o pe japoneza Yurika Masuno şi alte două femei, precum şi că a violat alte şapte persoane.

Pe 15 august 2012, în jurul orei 20.30, Vlad Nicolae (26 de ani) a abordat-o pe japoneza Yurika Masuno, în vârstă de 20 de ani, în incinta Aeroportului „Henri Coandă” Otopeni-Bucureşti, oferindu-şi ajutorul pentru a-i găsi un taxi.

Astfel, Vlad Nicolae a urcat împreună cu tânăra într-un taxi, cei doi coborând după parcurgerea unei distanţe scurte, într-o zonă în care drumul este mărginit, de ambele părţi, de pădure. Vlad Nicolae şi tânăra au fost observaţi în acel loc de către şoferul taxiului după aproximativ două minute, la marginea şoselei, însă pe celălalt sens de mers.

Două zile mai târziu, pe 17 august, în locul respectiv a fost descoperit cadavrul studentei, acoperit cu frunze şi prezentând urme de violenţă. La aproximativ 60-70 de metri distanţă a fost descoperită valiza victimei.

Un ofiţer de poliţie judiciară de la Poliţia Otopeni este cercetat penal de procurorii Parchetului instanţei supreme pentru că ar fi falsificat documente din dosarul în care Vlad Nicolae, ucigaşul japonezei, era cercetat într-un caz de viol şi violare de domiciliu, favorizându-l astfel pe acesta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.